“Националната кауза” все пак си отложи мача с Арда

October 2, 2020

“Националната кауза” явно измисли как да си отложи мачът срещу Арда тази събота. След отказът да отложи мачът си с ЦСКА преди две седмици и големите приказги от Разград сега ако просто бяха поискали отлагане щеше да е грубо.

Заради това проекта на чичо Киро използва моментната обстановка в България и света.

Вчера БФС отложи мачът между Арда и проекта с версията, че в отборът от Кърджали има 17 заразени от COVID.

Любопитното е, че според оперативният щаб заразените с вирусът в Кърджали са 13, а от отборът на Арда твърдят, че само при тях има 17… Нещо не се връзва. Не, че нещо, но май има “нещо гнило в Дания”… В случая Кърджали.

Тези от Делиормана не обичат да играят в сгъстен цикъл… Или не могат… А тези от БФС и Агата за пореден път показаха, че си правят каквото си искат без да ги интересува родния футбол.

“Националната кауза” за пореден път показа и доказа, че само вреди на родния футбол, а БФС, че не ги интересува.

Все пак футболистите на Арда ще трябва да са 14 дни под карантина. От тях обаче има национали, които евентуално ще трябва да играят другата събота за представителният тим по футбол. Нито Агата, нито БФС, обаче май не се интересуват от това.

Ще е много интересно обяснението на БФС за Спас Делев например.

При всички положения някой лъже. Кой ли? Дали националния оперативен щаб?… Или някой друг?…

Залагам на някой друг, защото този някой не веднъж е показал и доказал, че в родния футбол не го интересува нищо друго освен собствения му проект.

автор:

Симеон Димитров