Напред ЧЕРВЕНИТЕ

January 6, 2020

 Днес ЦСКА започна подготовка за следващия етап на  “тото лигата“ . Червените се събраха за първа тренировка на Панчарево. След това отиват в Турция и накрая в Испания.

  Милош Крушич изведе армейците само с един нов –  Ахмед Ахмедов. На този етап ЦСКА има нужда и от още един халф като Тиаго. От повее няма нужда. Другите са си добре според мен.                         Ахмедов като цяло не е лош нападател. Факта, че вкара толкова голове за посредствен отбор като Дунав дава големи надежди, но се съмнявам, че на този етап ще играе решителна роля в отбора.По нататък може би, но сега – едва ли. Все пак е хубаво да имаш в отбора млад и перспективен нападател.Дано да може в ЦСКА, защото има много добри футболисти в малките отбори, които  като дойдат в големите дърпат ръчната. Примери много ( Камбуров например). На Ахмедов му пожелавам успех в ЦСКА и много голове.

Според мен е добре, че Крушич остана. Започна добре. Стабилизира отбора. И като игра, и като резултати. Все пак след трагедията преди него успя да запише 8 мача без загуба (тоя с Локо ПЛ не го броя) и без допуснат гол. А ЦСКА вкараха 15 . Пък и всички видяхме какво се случва след чести треньорски смени.

 Знам, че много хора не искат Крушич, защото не е „име“. Ама ако се замислим и Клоп не е бил „име“  в началото. А след като стана “име” и отиде в Ливърпул му трябваха четири години да ги направи Световни шампиони. Първите две години дори не успя да ги класира за евротурнирите. На всеки треньор му трябва време за да покаже какво може. Тук, обаче някак си нямаме търпението. И затова сме на това дередже… Отплеснах се…

Днес ЦСКА статира подготовката си.

 Да пожелаем късмет на ЦСКА. Тази година купа, а от догодина шампиони!

автор:

Симеон Димитров