Най-хубавото от мача с царско село са трите точки

Най-хубавото от мача с  царско село са трите точки post thumbnail image

Тази вечер ЦСКА не изигра впечатляващ мач… Всъщност играта дори не се приближаваше и до добра, но все пак армейците спечелиха. В крайна сметка понякога и това е нужно… Това е най-важно.

Временния треньор на червените направи куп промени в стартовия състав на ЦСКА. С оглед сгъстената програма това някак ми изглежда нормално. Проблемът е, че така наречените резерви не успяват да заместят титулярите на 100%. Не са лоши футболисти, но явно им трябва още малко.

Все пак този път ЦСКА победи. Това всъщност е най-важното. Може да не се случи по начина, по който всички фенове на армейците желаят, но победата си е победа. По-добре грозна победа от красива загуба. Честно казано аз лично се нагледах на красиви игри без победи… В момента това ме устройва.

След добрия мач в Рим армейците трябваше да използват инерцията… Победиха след като изиграха откровенно слаб мач, но все пак победиха.

Следващия мач е в четвътък срещу Йънг бойс. Три дни след това ги чака Монтана.

Общо взето при този цикъл четвъртък-неделя по-важното е ЦСКА да побеждава. Ясно е, че не всеки път играта ще бъде на ниво, но винаги е по-добре когато мачовете се взимат… Дори, когато не играеш добре.

На мен ми омръзна от “играхме добре, но нямахме шанс”… Предпочитам “ЦСКА победи, но не убеди”…

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

ЦСКА не отива като обречен на нито един стадион в ЕвропаЦСКА не отива като обречен на нито един стадион в Европа

ЦСКА замина за Рим с 15 полеви играчи и двама вратари. Заради контузени и наказани Стойчо Младенов ще трябва да се справя с по-малка група футболисти отколкото му се иска.

Председателя на НКП опита да обясни ситуацията на ГеренаПредседателя на НКП опита да обясни ситуацията на Герена

Днес председателя Хиндлиян реши да обясни фактите и събитията от последната седмица около отбора от Герена. В едно дълго словоизлияние във фейсбук обясни и за писмата от вчера. Председателя държеше

ЦСКА с първа точка в ЛК, а Бодьо май не са туристите, които очаквахме да саЦСКА с първа точка в ЛК, а Бодьо май не са туристите, които очаквахме да са

Норвежците от Бодьо май не са тези туристи, които очаквахме да са. Всъщност отборът от Норвегия, който е по-близко до северния полюс, отколкото до градоете около него се оказа един