Най-хубавото от мача с царско село са трите точки

November 1, 2020

Тази вечер ЦСКА не изигра впечатляващ мач… Всъщност играта дори не се приближаваше и до добра, но все пак армейците спечелиха. В крайна сметка понякога и това е нужно… Това е най-важно.

Временния треньор на червените направи куп промени в стартовия състав на ЦСКА. С оглед сгъстената програма това някак ми изглежда нормално. Проблемът е, че така наречените резерви не успяват да заместят титулярите на 100%. Не са лоши футболисти, но явно им трябва още малко.

Все пак този път ЦСКА победи. Това всъщност е най-важното. Може да не се случи по начина, по който всички фенове на армейците желаят, но победата си е победа. По-добре грозна победа от красива загуба. Честно казано аз лично се нагледах на красиви игри без победи… В момента това ме устройва.

След добрия мач в Рим армейците трябваше да използват инерцията… Победиха след като изиграха откровенно слаб мач, но все пак победиха.

Следващия мач е в четвътък срещу Йънг бойс. Три дни след това ги чака Монтана.

Общо взето при този цикъл четвъртък-неделя по-важното е ЦСКА да побеждава. Ясно е, че не всеки път играта ще бъде на ниво, но винаги е по-добре когато мачовете се взимат… Дори, когато не играеш добре.

На мен ми омръзна от “играхме добре, но нямахме шанс”… Предпочитам “ЦСКА победи, но не убеди”…

автор:

Симеон Димитров