Най-накрая ЦСКА ще натисне числото

Най-накрая ЦСКА ще натисне числото post thumbnail image

Днес в интервю за една от ефирните телевизии главният менъджър на ЦСКА заяви,че клубът е предприел съдебни мерки срещу тези от ’48.

“Смешно е! Нали имат един файтон хора, ясно е кой е ЦСКА. Нямат право да използват тази абривиатура и емблема. Медиите не могат да използват тази абривиатура, когата става въпрос за тях. Предприети са съдебни мерки”, каза Стойчо Стоилов.

Крайно време беше ЦСКА да натисне числото. Реално, единствено армейците от всички останали минали по този път платиха много пари за правото да използват емблемата и марката ЦСКА. Точно поради тази причина е редно всякакви такива самозванци да се спрат. Ясно е защо ги създаде Агата. Поиграха си на ЦСКА, но стига толкова. Този от Разград ако толкова иска да си има отбор с името ЦСКА да си направи такъв на Плейстейшън.

Редно е и неговите писачи да започнат да изписват името им както трябва… Нали много държат да изписват имената на отборите така, както са записани? Или това важи само за ЦСКА? Аз лично досега никъде не съм видял да изпишат или да изговорят пълното име на авиаторите… Или някой от тях да казва или пише Ботевъ (например)… Обаче много се набляга на тире София.

Време е хората с комплекси да започнат да произнасят името на отрочето си такова, каквото е или направо да го прекръстят на името на създателя му, а за емблема на отбора да използват лика на създателя на проекти.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Ретро: Най-сладката купа на България. Напук на всички ЦСКА си взе купата от „В“ група Част 2: финалътРетро: Най-сладката купа на България. Напук на всички ЦСКА си взе купата от „В“ група Част 2: финалът

  Феновете на ЦСКА изпълват трибуните на националния стадион почти до краен предел. Около 35000 червени фенове създадоха страхотна атмосфера и впечатлиха с качествена и интересна хореография. По трибуните червените фенове

Въпреки проблемите ЦСКА няма да има проблеми в съботаВъпреки проблемите ЦСКА няма да има проблеми в събота

Откакто дойде паузата за националните отбори в ЦСКА взеха да идват проблемите. Реално се получи така, че почти всички национали са с проблеми. След цялата тази история се оказа така,