НАЙ – НАКРАЯ ПОБЕДА

НАЙ – НАКРАЯ ПОБЕДА post thumbnail image

След повече от година и българския национален отбор записа победа. “Лъвовете” биха Чехия в последния мач на най – слабия капитан на националите за всички времена. И въпреки, че чехите не бяха много мотивирани, защото вече са се класирали за Евро 2020, и бяха с нещо като втори отбор победата заслужава уважение и адмирации. Е, ако бяха били с 2-0 щях да спечеля нещо и да съм по-щастлив, но…Да се надяваме, че този успех ще даде малко повече самоувереност на футболистите.

Лошото в случая е, че нито треньора, нито повечето от футболистите са за националния. Като започнем с бразилските българи и свършим с вече бившия капитан.

Вандерсон и Марселиньо нямат никаква причина да са в националния. Освен ентусиазма, с който пяха химна не показаха нищо друго. Бавни, с грешни отигравания. При контрите редовно оставаха поне на 20 метра зад Десподов и следователно всичко приключваше. Дясното бекче въобще не знаеше къде се намира. Чехите го разбраха бързо, но за щастие не им се получи като на парагвайците. Капитанчето от много отдавна не става. Момента, в който топката стигне до него е загубена за България. Той се отказа. Сега е време и Вандерсон, и Марселиньо да го последват. Не мога да разбера защо се викат някакви туристи на финала на футболния си път при положение, че има млади и перспективни футболисти. Това, обаче май е работа на треньора. А той горкия… Пълна, завършена нула.

Въпреки всичко “лъвовете” имат шанс за класиране на Евро 2020.След около 4 месеца ще изиграят два мача. Дано да са без Марселиньов и Вандерсонов.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

ЦСКА иска дербито със сините да се играе на “Армията”ЦСКА иска дербито със сините да се играе на “Армията”

 За първи път в историята Вечното дерби ще се играе без публика. Вчера заповед на министъра на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов затвори трибуните до края на месеца. След като

Жребият за купата беше изтегленЖребият за купата беше изтеглен

Малко след като ЦСКА се разправи с отборът от Подуяне беше изтеглен зребият 1/8 финалите за купата на България. Армейците ще премерят сили с Черно море… Или по-скоро обратното. Осминафиналите