“Наглия” Хубчев си иска всички пари от сините

June 12, 2020

Вече официално Георги Тодоров е новият треньор на сините. Именно той изведе сгазения от локомотив отбор от Подуяне за първа тренировка след полуфинала за купата.

Според “Тема спорт” раздялата между отбора от Подуяне и Хубчев ще е бавна и мъчителна. Треньорът се е запънал за пари и отказва да се раздели с клуба без да получи необходимата компенсация.

От синьото ръководство съобщават, че се водят преговори с Хубчев за прекратяване на договорът му . Шефовете на сините са му излезли с номера за нестабилното финансово положение на клуба и са му предложили да си тръгне като подаде оставка за слабите резултати през последно време. Хубчев отказал, защото по този начин ще се прости с голяма част от дължимата му сума. Той не е съгласен в името на “отбора на народа” да бъде обещетен с две или три заплати, а настоявал да си вземе всичко дължимо, което е около 360 000 лева.

Ех този Хубчев… Може ли така да не се трогва от силните думи за “отбора на народа” и от сълзите на един от новите шефове?

Отново според “Тема спорт” лошото за отбора от крайния квартал и шефовете му е, че Хубчев е използвал германския си паспорт при подписване на договора и така сините ще трябва да се съобразяват с европейското законодателство, а не с родното при разтрогването на контракта му… Много подъл номер от вече бившия треньор. Родното законодателство е ясно, но с европейското е доста по-трудно.

Сега на ход са шефовете на сините. Или по-точно на един от тях. С оглед на намеренията на отбора от Подуяне след края на първенството да се раздели с голяма част от скъпоплатените си футболисти и надеждата, че те евентуално ще се откажат от част от възнагражденията си ревящият шеф най-вероятно ще се включи малко по-късно. Предполага се, че всички, от които се очаква да опростят пари на сините ще бъдат събрани на едно място. Не за друго, а защото ако Тити реве на всеки поотделно рискува да се обезводни. Затова най-вероятно сините ще съберат всички, с които искат да се разделят . Акционера Тити ще им поплаче на воля и ще опита да ги убеди да харижат част от възнагражденията си.

Дали ще успее или задълженията на синия клуб след месец ще нараснат със седемцифрена сума? … Никой не знае, но при всички положения ще е драматично.

автор:

Симеон Димитров