Мъри няма ли да поиска от държавата и някой лев за селекция

February 28, 2022

Тези дни треньорът на отборът от Подуяне, който явно е решил, че е новият месия за сините и някаква много важна персона за родния футбол взе, че поиска държавата да даде пари за козирката на стадиона на сините. Според специалиста от Хасково трябва да се построи козирка, защото сектора щял да се срути… А, и като завали дъжд да не мокри феновете. И отново според него нямало причина държавата да не помогне на закъсалите вековници.  Да се чуди човек на какво отгоре сините искат държавата да изгради козирка на “Герена”?

Заради това, че отборът от Подуяне е изряден пред НАП? Или заради това, че сините си плащат данъците, таксите и всички разходи за стадиона? Или заради това, че са изрядни платци навсякъде и не дължат пари на никого? Заради това, че вместо да правят селекция предимно от чужденци с високи заплати и скъпоплатени лагери си плащат дълговете?… Нищо такова, защото сините не плащат! Те само искат…

Така, като са тръгнали да искат Мъри и Наско да вземат да поискат пари от държавата и за една свястна селекция. Както според Мъри няма проблем държавата да отдели едни милиони за козирка защо да има проблем да даде и едни 20-30 милиона на “отбора на народа” да си спретне една добра селекция… Така и така непрекъснато искат поне да мислят по-мащабно. А като дойде време да се плаща ще си направят техните врътки да забавят максимално или въобще да не плащат… Или отново ще поискат да им се даде. Това поне го могат.

автор:

Симеон Димитров