Мъри иска само в Европа

August 10, 2022

След дълга пауза “отборът на народа” се класира за Европа, взе че победи и прескочи в следващия кръг. Еуфорията явно е повсеместна и в момента отвсякъде ни облъчват колко е важно сините от покрайнините на София да просължат напред в турнира. След победата над малтииските туристи Мъри и шефовете на Герена стигнаха и по-далеч. Вече мечтаят за групи, милиони от Европа и самоиздръжка. Мъри дори заяви, че ако трябва “ще отложат цялото първенство”, само да стигнат до групите на конференциите… Кои сме ние, че да оспорваме желанията на треньора на треньорите.

Така реално наистина ще е по-лесно и удобно за отборът от Подуяне, но пък тези от Герена спокойно могат да стигнат и малко по-далеч. Мъри, който в момента се изживява като най-най в родния футбол спокойно може да поиска от този, който е шеф на БФС заради сините да обяви вековниците от покрайнините на София за почетен участник в евротурнирите и да им гарантира участието в Европа… Поне в Лигата на Конференциите. За Шампионска лига ще трябва да се разберат с едни други, но както и да е… Сините на Мъри няма да се хабят да играят първенство, а ще участват само в Европа.

Щом най-великия от най-великите иска сините да не играят първенство, а само в Европа то желанието му трябва да се уважи. Нека всички да застанем зад новата национална кауза и да помогнем.

НЕ-СПОРТ