Много силен ЦСКА победи проекта от Делиормана

December 20, 2021

В последния мач за годината ЦСКА абсолютно заслужено победи измисления хегемон и се приближи на две точки от фирмения шампион през последните години.

През целия мач ЦСКА беше отборът, който повече желаеше победата, и който показа повече футболни аргументи да я постигне. Всички в червено се раздадоха и направиха така, че тези от Разград да изглеждат не като отбор, който се бори за титлата, а като такъв, който е в дъното на класирането. Фактът, че проекта от Разград завърши “дербито” без точен удар и без сериозна опасност пред вратата на Бусато говори достатъчно за това кой отбор беше по-силен в студения декемврийски следобед и кой отбор заслужаваше повече победата. Този мач на “Армията” иамше един много силен ЦСКА, който въпреки многото контузени и огромните усилия на Железов победи безапелационно “хегемона”.

Този път късметът и реферът не успяха да покрият разградчани и след няколко добри ситуации за армейците логичното се случи в 77-ата минута. Капитанът Матей отбеляза поредният си важен гол за армейците и донесе победата за ЦСКА.

Армейците завършиха годината със заслужена победа над прекият си конкурент за титлата. Коледата както винаги е червена.

автор:

Симеон Димитров