Много добър ЦСКА разби Осиек

Много добър ЦСКА разби Осиек post thumbnail image

ЦСКА победи Осиек с 4-2 в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Армейците бяха по-добрия отбор и заслуено победиха. ЦСКА изненада всички и изигра пореден силен мач в Европа, а прехвалените хървати изглеждаха като посредствен отбор. Армейците показаха истинското си лице, владееха инициативата и обезличиха съперника.

ЦСКА игра като отбор и нито за миг не постави под съмнение кой е по-добрия. Тази вечер всички армейци показаха какво могат, но според мен Кери беше над всички. Той беше много активен и почти всичко добро в атака дойде от него. Глупава грешка и физическото отпадане накрая доведоха до головете на хърватите, но ако ЦСКА покаже същото лице и след седмица не мисля, че това ще бъде проблем. Младенов и Динчев имат още много работа, но на този етап изглежда, че всичко върви добре.

Пореден добър мач за ЦСКА в Европа и добра победа. Двата гола са добра преднина преди реванша, но със сигурност армейците не трябвя да се чувстват класирани за следващия кръг и трябва да имат едно наум. Вярвам, че Стойчо знае как и ще елиминира хърватите.

Тази вечер армейците изиграха добър мач. Всички червени фенове трябва да се радват на играта и резултата, и да празнуват.

Честита победа армейци!

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

DMS: DINAMODMS: DINAMO

 Адвокатът на отбора от Подуяне нарече лешояди тези, които имат „наглостта“ да си поискат парите, които отбора им дължи. Същият  този адвокат каза, че срещу подуенци се водят поне 21