Много добър ЦСКА разби Осиек

August 5, 2021

ЦСКА победи Осиек с 4-2 в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Армейците бяха по-добрия отбор и заслуено победиха. ЦСКА изненада всички и изигра пореден силен мач в Европа, а прехвалените хървати изглеждаха като посредствен отбор. Армейците показаха истинското си лице, владееха инициативата и обезличиха съперника.

ЦСКА игра като отбор и нито за миг не постави под съмнение кой е по-добрия. Тази вечер всички армейци показаха какво могат, но според мен Кери беше над всички. Той беше много активен и почти всичко добро в атака дойде от него. Глупава грешка и физическото отпадане накрая доведоха до головете на хърватите, но ако ЦСКА покаже същото лице и след седмица не мисля, че това ще бъде проблем. Младенов и Динчев имат още много работа, но на този етап изглежда, че всичко върви добре.

Пореден добър мач за ЦСКА в Европа и добра победа. Двата гола са добра преднина преди реванша, но със сигурност армейците не трябвя да се чувстват класирани за следващия кръг и трябва да имат едно наум. Вярвам, че Стойчо знае как и ще елиминира хърватите.

Тази вечер армейците изиграха добър мач. Всички червени фенове трябва да се радват на играта и резултата, и да празнуват.

Честита победа армейци!

автор:

Симеон Димитров