Михайлов подава оставка в четвъртък, но не се утонява кой точно

November 21, 2023

В четвъртък Борислав Михайлов ще подаде оставка… Проблемът е, че от излязлата информация не става ясно за кой четвъртък става въпрос. Другия проблем е, че това, че Президентът и изпълкома ще подадат оставки не означава, че ще се махнат от БФС… Не за друго, а защото това вече сме го виждали. Все пак нека бъдем оптимисти.

В четвъртък ще има заседание на Изпълнителния комитет на БФС. До тук единственото, което някой каза, че са казали от футболния съюз е, че на въпросното заседание ще се насрочи на дата за конгрес през следващата година. Никой не споменава нищо за оставка, но според някои се очаква на този конгрес Михайлов и всички членове на Изпълнителния комитет на централата да я хвърлят. Честно казано този филм с оставките вече сме го гледали и помним как завърши. Както се казва в един “друг” култов филм “след като жегата отмине всичко си продължава както си е…”.

Михайлов и останалите от БФС ще подадат оставки в четвъртък… В кой четвъртък не е ясно, но поне всички знаем, че ще е в четвъртък. Поне имаме ден…

Нека бъдем позитивни. Започна се!

Оставка в четвъртък!

От утре очакваме да дойде четвъртъкът….

автор:

Симеон Димитров