Митко Митков отново под наем ?

May 20, 2020

 ЦСКА може отновода преотстъпи Митко Митков. През есента той игра в Дунав, а идеята беше да натрупа опит. Заради всичко случило се през последните почти два месеца обаче Митков ще изиграе доста по-малко мачове от очакваното. От ЦСКА заявяват, че  имат дългосрочни планове за Митко Митков, но преди да се бори за титулярно място на Армията трябва да се обиграе още малко.

  Митков загатна, че може да се превърне в един от водещите играчи на червените. Дали ще се случи зависи само от него. Предотстъпването не задължително е за лошо. В отбор от „А“ група различен от ЦСКА Митков би могъл да играе всеки мач. На Армията разбира се това ще му е доста трудно. Точно заради това предотстъпването му в друг отбор може само да му е полезно и трябва да се възползва от него максимално.

 На този етап опции са Дунав и Етър. Успее ли да се наложи като твърд титуляр при някой от тях догодина ЦСКА спокойно може да си го върне . Ако поради някаква причина Митко Митков не успее да се наложи в първите 11 в някой от тези отбори според мен бъдещето му в ЦСКА ще е като на доста млади таланти преди него. Тръгват ударно и след това изчезват. Примерите са не един и два.

 С  появяванията си на терена Митков показа, че има желание и качества. Страхотния гол срещу Етър го помнят всички фенове на ЦСКА, но товаа не е достатъчно. Качествата ги има,но  от него зависи дали ще ги покаже и ще играе в ЦСКА.  Предотстъпването не е най-лошото нещо на света и не трябва да е някаква драма, то е за да покаже, че може в ЦСКА. Ако не може да се наложи при средняците в тото лигата ще му е много трудно да го направи в ЦСКА.

 Всички пожелаваме на Митко Митков да сбъдне мечтата си ЦСКА да стане шампион с негов гол и да се превърне в новия Мартин Петров или Стойчков… А защо не и да ги надмине?

 Предстои да видим.  

 Успех.

автор:

Симеон Димитров