Митко Митков в Русе

Митко Митков в Русе post thumbnail image

Превърналият се в любимец на армейските фенове Митко Митков бе предостъпен на Дунав Русе. 19 годишното крило ще доиграе сезона при русенци.

Според мен това е добър ход. Много по-добре е таланта на ЦСКА да играе всеки мач, отколкото да е резерва и да влиза за по 10-15 минути. А в отбора от Русе Митко има всички шансове да е титуляр всеки мач, тъй като Дунав се раздели със Светослав Ковачев и има нужда от играч на фланга. И да не се беше случило това според мен Митко пак щеше да е титуляр, защото е по-добър от Ковачев. Така мисля…

Факт е, че Митков е талантлив играч и според това, което показа в малкото игрови минути за ЦСКА има своето бъдеще. За играчи като него най-лошото е да не играе редовно, а в ЦСКА ще му е доста трудно да го прави.От друга страна в Дунав ще може да играе постоянно. Има шанс да се наложи при русенци и да израстне като футболист. А след това да се върне в ЦСКА още по-силен.

Нека всички му пожелаем успех. Той е бъдещето на ЦСКА. Аз лично ще следя изявите му в Дунав с много голям интерес. Според мен е добър. Дано успее да го покаже и да се наложи… Първо в Дунав, после в ЦСКА.

Успех Митко.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Сините със странен трансферен ходСините със странен трансферен ход

Столетниците от Подуяне са предприели изключително странен трансферен ход. Сините взимат на пробен период футболист изгонен преди две години от Герена. Отборът от Подуяне изпитва дефицит на футболисти играещи на