Митко Митков в Русе

January 10, 2020

Превърналият се в любимец на армейските фенове Митко Митков бе предостъпен на Дунав Русе. 19 годишното крило ще доиграе сезона при русенци.

Според мен това е добър ход. Много по-добре е таланта на ЦСКА да играе всеки мач, отколкото да е резерва и да влиза за по 10-15 минути. А в отбора от Русе Митко има всички шансове да е титуляр всеки мач, тъй като Дунав се раздели със Светослав Ковачев и има нужда от играч на фланга. И да не се беше случило това според мен Митко пак щеше да е титуляр, защото е по-добър от Ковачев. Така мисля…

Факт е, че Митков е талантлив играч и според това, което показа в малкото игрови минути за ЦСКА има своето бъдеще. За играчи като него най-лошото е да не играе редовно, а в ЦСКА ще му е доста трудно да го прави.От друга страна в Дунав ще може да играе постоянно. Има шанс да се наложи при русенци и да израстне като футболист. А след това да се върне в ЦСКА още по-силен.

Нека всички му пожелаем успех. Той е бъдещето на ЦСКА. Аз лично ще следя изявите му в Дунав с много голям интерес. Според мен е добър. Дано успее да го покаже и да се наложи… Първо в Дунав, после в ЦСКА.

Успех Митко.

автор:

Симеон Димитров