Л. Пенев е новият треньор на проекта на спонсора

Л. Пенев е новият треньор на проекта на спонсора post thumbnail image

Отборчето на спонсора публикува интересно видео, с което един вид анонсира Любо Пенев като треньор на 48. Израстъка на разградчани прави всичко възможно да докаже на себе си и на педесеттината си фенове, че е ЦСКА и от известно време опитваше да придума някоя от легендите на армейците да поеме отборчето.

По всичко изглежда, че разговорите от последните дни между Пенев и спонсора са довели до положителен резултат, всички детайли са уточнени и Ел Голеадор ще поеме отборчето на спонсора. Най-странното е, че Пенев до не много отдавна говореше какво ли не за сегашният си работодател и шефът на проекта от Разград. Дори беше обявил война на тях и на “този, който съсипа футбола в България и не желае да се махне от футболния съюз”… Много е любопитно сега какво ще говори… Но пък това може би е друга тема…

Това за пореден път доказва, че за някои всяко нещо има цена. Ако тя бъде платена любовта, достойнството, а дори и честта остават на заден план… Левовете са всичко! През годините се нагледахме на такива хора, а напоследък ги виждаме и чуваме отново.

С този си ход Л.П. се нареди до едни други “легенди” и както тях показа колко струва любовта му. Дотук с легендата Пенев. От сега нататък е един от многото минали през ЦСКА. Може да звучи пресилено, защото Л. Пенев беше един от големите нападатели на ЦСКА, но пък от друга страна легенда не е нещо, което просто ти се дава. Легенда е титла, която трябва да си заслужиш. Както с играта си на терена, така и с действията след това… Л.П., както и други преди него, се провали.

За каква любов говорим? Щом парата е в джоба всичко друго отива на заден план.

Приятно прекарване на новото място господин Л.П.

НЕ-СПОРТ

 

 

Related Post

НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ФУТБОЛАНАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ФУТБОЛА

След поредното фиаско на националите всички капацитети започнаха да се упражняват по темата “стратегия за футбола”. Това добре. Лошото е, че повечето не спират да говорят глупости. От техните идеи

Мазику с контузия след контролата с ВердерМазику с контузия след контролата с Вердер

Брадли Мазику получи контузия в края на първото полувреме на контролата с Вердер. Той бе изритан лошо от немски футболист и след намесата на лекарският екип на ЦСКА бе заменен.