Л. Пенев е новият треньор на проекта на спонсора

May 27, 2022

Отборчето на спонсора публикува интересно видео, с което един вид анонсира Любо Пенев като треньор на 48. Израстъка на разградчани прави всичко възможно да докаже на себе си и на педесеттината си фенове, че е ЦСКА и от известно време опитваше да придума някоя от легендите на армейците да поеме отборчето.

По всичко изглежда, че разговорите от последните дни между Пенев и спонсора са довели до положителен резултат, всички детайли са уточнени и Ел Голеадор ще поеме отборчето на спонсора. Най-странното е, че Пенев до не много отдавна говореше какво ли не за сегашният си работодател и шефът на проекта от Разград. Дори беше обявил война на тях и на “този, който съсипа футбола в България и не желае да се махне от футболния съюз”… Много е любопитно сега какво ще говори… Но пък това може би е друга тема…

Това за пореден път доказва, че за някои всяко нещо има цена. Ако тя бъде платена любовта, достойнството, а дори и честта остават на заден план… Левовете са всичко! През годините се нагледахме на такива хора, а напоследък ги виждаме и чуваме отново.

С този си ход Л.П. се нареди до едни други “легенди” и както тях показа колко струва любовта му. Дотук с легендата Пенев. От сега нататък е един от многото минали през ЦСКА. Може да звучи пресилено, защото Л. Пенев беше един от големите нападатели на ЦСКА, но пък от друга страна легенда не е нещо, което просто ти се дава. Легенда е титла, която трябва да си заслужиш. Както с играта си на терена, така и с действията след това… Л.П., както и други преди него, се провали.

За каква любов говорим? Щом парата е в джоба всичко друго отива на заден план.

Приятно прекарване на новото място господин Л.П.

НЕ-СПОРТ