ЛЮПКО , ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИШ…

September 29, 2019

Направо съм бесен…

ЦСКА не трябва да играе по този начин. Отново проспано първо полувреме и опит второто да се компенсира всичко пропуснато , но уви не успяхме. За цяло първо полувреме имахме еди анемичен точен удар, от общо пет удара по посока на вратата. А, когато играеш за да победиш ударите трябва да са повече. Точните също… Не за друго , но без да съм капацитет знам, че без точен удар трудно ще вкараш гол….

За кой ли път един удар в нашата врата – един гол. За кой ли път се опитваме второто полувреме да оправим нещата? Както каза капитана в днешния пореден идиотски мач под ръководството на Люпко: ” За да побеждава един отбор , той трябва да има стил на игра..”…. А ЦСКА няма такъв. Или по-точно има някакъв организиран хаус смесен с остарели виждания за играта. Не , че съм капацитет ( само бесен в момента фен) , но като махнеш един от халфовете си (върна го бек) и оставиш противника да ти вземе средата на терена не трябва да очакваш нищо добро. През 90-те тези тактики ( яки в защита, а напред каквото стане) ставаха. С тях Люпко спечели КЕШ. Респект. Но на ЦСКА (в България) не му отива да играе по този начин. ЦСКА не трябва да играе по този начин. Време е ръководството на ЦСКА да подари един плакет , да му благодари за работата и да го изпрати в заслужена пенсия.

Това повече не може да продължава. Какво , тази година ще се борим за място в топ 6??? Ей , НИЕ СМЕ ЦСКА! Ние се борим само и единствено за първото място.А , с 8 точки изоставане от проекта на гела,7 от пасбището…. Като се има предвид спонсора на първенството. Няма начин да се навакса тази разлика…. И тук идва отново въпроса ми. ЦСКА ще се бори за място в топ 6 ? Няма начин!

В началото на 90-те тактиките на дедо Люпко са вървели, ама сега футбола е друг. Дедо Люпко , освободи ни от присъствието си. За мен , а и за всички , които обичат ЦСКА не е нормално ЦСКА да е на това място в класирането с такава разлика от първия. ЦСКА да вземе някой трофей не е опция. ЦСКА трябва да вземе всички трофеи…. И , най-важно… ШАМПИОН!!! А , вие г-н Петрович няма да направите това. Под ваше ръководство ЦСКА няма загуба, но има само 3 ( три) победи (за вече девет мача под ваше ръководство)… Това не е нормално… Това не е ЦСКА!

Под ръководството на дядо Люпко дори и Меси да вземем няма да попада в групата.Прекалено е офанзивен.

Не ми харесва да гледам такъв ЦСКА. Пак да спомена , че ако по някаква щастлива случайност ЦСКА беше първи с разлика от втория може би тази тактика щеше да е приемлива( все пак целта оправдава средствата), но сега …

Този ЦСКА се харесва единствено на тези от Разград и тези от Подуене…

автор:

Симеон Димитров