Любо Пенев ли ще бъде новият треньор на ЦСКА ?

Любо Пенев ли ще бъде новият треньор на ЦСКА ? post thumbnail image

Тази вечер сигурно всички са видели, че Пенев не беше на скамейката на “царете’. Не той, а помощниците му водиха Царско село на “Армията”.

Официалната версия е, че Пенев е изпитал леко неразположение, но ако евентуално се вгледаме между редовете може и да видим нещо друго.

Всички знаят, че Пенев е един от вариантите за треньор на ЦСКА. Говореше се и, че Любослав Пенев е водил разговори с Гриша Ганчев за завръщането си на “Армията”. От Царско село преди няколко дни заявиха, че ако Пенев иска да отиде в по-голям отбор няма да го спрат.

Значи ли отсъствието на Ел Голеадор от скамейката на “царете”, че отива в по-голям отбор?

ЦСКА в момента си търси нов треньор и е много вероятно този треньор да се казва Любослав Пенев. Няма да се учудя ако още утре великата деветка на ЦСКА бъде обявен за новия старши треньор на армейците, а дебютът му да бъде още този четвъртък… Поне такива са моментните индикации.

Естествено може и да не съм прав и Супер Любо наистина да се е разболял… Каквото и да е със сигурност скоро ще се разбере.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Ретро: ЦСКА – Байер Леверкузен (2005 г. Лига Европа)Ретро: ЦСКА – Байер Леверкузен (2005 г. Лига Европа)

  Сезон 2005-а година започва ударно за ЦСКА. В България армейците мачкат съперниците си, а в Европа в квалификацийте за ШЛ червените минават с лекота през СК Тирана. След това

Кога родните спортни канали ще вземат пример от западните си колеги?Кога родните спортни канали ще вземат пример от западните си колеги?

 Тъкмо дългата зимна пауза свърши и отново започнахме да се радваме на футбол, и… Футболът  пак спря. Лошото е, че този път не се знае до кога. Месец, два… Прекъсва