Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА

March 28, 2021

Поредната треньорска смяна в ЦСКА е факт. След 16 мача начело на червените Акрапович беше сменен с Любо Пенев. Общо взето се получи така, че както неочаквано Акрапович беше взет, така и го освободиха от ЦСКА… Легендарния Супер Любо поема червените за четвърти път. Дано пък този път да му е на късмет.

Армейците са набрали инерция и продължават с треньорските смени. За последните около две години миналите през “Армията” треньори вече са двуцифрено число. Според мен по този начин няма как да станеш шампион. Няма треньор, който за месец-два да направи чудеса с някой отбор.

След всяка треньорска смяна винаги я има леката еуфория последвана от някой друг добър резултат, но за повече трябва търпение. В този ред на мисли шефовете на ЦСКА биха могли да си подготвят дввайсетина треньори, които да сменят през 2-3 кръга и нещата може и да се получат… Ако се взима под внимание “ефекта нов треньор”.

Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА… За пореден път. Дано този път се задържи повече и да постигне това, което всички червени фенове желаят.

Успех Любо!

автор:

Симеон Димитров