Лечков, Борислав Михайлов не е президент на БФС

May 7, 2021

Вече на всички е ясно, че четвъртите от 94-та въобще не желаят да се разделят с местата си във футболния съюз и правят всичко възможно да останат още малко там, където са. Причините са ясни на всички, но няма доказателства.Затова сега няма да ги коментирам… Ясно е и друго. Тези от изпълкома на БФС накак са си направили сметка без кръчмар. Надяваха се веселия трик с оттеглянето на оставки да мине, но за тяхно съжаление не им се получи. Съдът на България отказа да впише в търговския регистър господина, които почти две години се водеше в оставка за президент на родния футбол.

Целият Изпълком и няколко редовно изявяващи се като анализатори в медиите на Човека скочиха като ужилени и започнаха да защитават тези в БФС. Изведнъж всички скочиха и започнаха да говорят какво ли не за Бербатов. Откакто голмайсторът на Висшата лига заяви, че иска да управлява родния футбол, да направи промени в БФС и да махне компрометирани и корумпирани човечета от там стана страшно. Не остана “член” на изпълкома, който да не се изкаже против Бербатов.

Господа четвърти, вървете си с добро. На българският фен му омръзна да слуша за “страхотни” проекти. Омръзна му и от изкуствено създадени отборчета с нула фенове, на които единствената цел е да са мили с проекта… Десет години цирк е достатъчен. Реално, в момента цяла футболна България желае повече да не чува нищо за тези от изпълкома, освен ако някой съда не се произнесе за тях…

Въпрос на време е проектите и тези около тях да изчезнат… Или както казват хората “на доизживяване са”. Естествен ход на нещата. Всеки проект си има начало и край. Така стоят нещата.

Лечков, останалите от изпълкома и верните им “анализатори” пък е крайно време да разберат и да се примирят с факта, че Борислав Михайлов не е президент на БФС.

Промяната в българският футбол ще дойде.Трябва да дойде! Ако родния футбол иска да спре да бъде футболното джудже, в което се превърна просто трябва. Ясно е, че това БФС и този изпълком няма да направят необходимите промени… Тези хора вече показаха, че футболъъ е последното нещо, което ги вълнува.

Ако промяната не дойде от клубовете, някои от които са ОК с тази система, то феновете на другите, на които им омръзна толкова години да гледат едно и също ще направят промяната…

Бившите четвърти последните години се компрометираха достатъчно. В момента нямат други варианти освен да се махнат от там, от където са. Те не го желаят, но феновете го желаят, а ако се стигне до варианта феновете да им “кажат”, че не ги желаят на тези от сегашния изпълком и това БФС със сигурност няма да им хареса.

И да е ясно на тези от изпълкома! Борислав Михайлов не е президент на БФС…

автор:

Симеон Димитров