Куп промени в ЦСКА

July 26, 2021

По традиция от последните години когато нещата в ЦСКА са спокойни и се заговори за титла изведнъж се случва някакъв огромен скандал, който разтърсва отбора. Любопитното е, че тези неща се случват винаги преди мачове на армейците с проекта от Делиормана, сбирщината на спонсора или някой друг важен мач в Европа… Сега отново. Скандал, който доведе до огромни промени.

Армейците промениха цялото ръководство на клуба. С длъжностите си се разделиха изпълнителният директор Пламен Марков, главният мениджър Стойчо Стоилов, пресаташето Владислав Василев, старши треньорът Любослав Пенев и неговият екип. Единственият, който остава е Алан Пардю, който става съветник на акционерите по футболни въпроси.

Длъжностите Спортен директор, Технически директор и Главен мениджър се закриват, а дейността им ще се аутсорсва от голяма немска компания. За треньор е назначен Стойчо Младенов, а изпълнителен директор ще бъде Филип Филипов.

Дали тези промени ще доведат до нещо по-добро за армейците ще покаже времето. Всички, които обичат ЦСКА се надяват тези промени да са за добро. Стойчо Младенов е доказал през годините, че знае как се става шампион. Дано да има късмет и в евротурнирите.

автор:

Симеон Димитров