Куп проблеми в ЦСКА за мачът в събота

November 18, 2020

При тази пауза за националите ЦСКА съвсем окуця. Червените изведнъж се оказаха с куп контузени и болни футболисти, които са под въпрос.

Мазику и Турицов отпадат със сигурност, защото са под карантина. Контузени са Юга, Йомов, Енрике Рафаел и Жеферсон, а Антов е с вирусно заболяване. Като към тях прибавим Занев и Кери, които са с леки контузии дилемите пред Акрапович стават много.

С проблеми са девет футболисти на ЦСКА. Въпреки, че Акрапович има толкова проблеми с окомплектоването на състава мисля, че основните въпросителни ще са около левия бек и дефанзивните халфове.

За мачът в събота не мисля, че многото отсъстващи ще са някакъв проблем. Като ляв бек отново може да се почви Митко Митков. В средата ЦСКА също има опции. Александър Бучков в редките случаи, в които се появяваше се включваше добре. Може пък в събота да направи мечтаният дебют като титуляр. В атака опциите все още са много.

В крайна сметка Акрапович със сигурност ще измисли нещо за предстоящите мачове. Общо взето в събота едва ли армейците ще имат проблеми. Много по-важно е част от контузенте да са на линия в четвъртък… Поне Антов и Юга.

В крайна сметка червените имат достатъчно футболисти. Сигурен съм, че който и да избере Акрапович със сигурност ще се представи по най-добрият начин в двата мача и ще защити името на ЦСКА както подобава.

Успех Армейци!

автор:

Симеон Димитров