Кой го интересува агата?

March 25, 2020

Агата бил оздравял от коронавируса и го били изписали. Това явно е най-важната “спортна” новина… Даже май въобще новината. С главно “Н” за някои.

Всъщност кой, освен десетте фена на тези от Разград , и тези, които пишат за него го интересува Домуса? Новината, че се е разболял от най-новия и модерен вирус сплоти футболните фенове в България както през 94-та. За ден-два нямаше сини, червени, жълти, бели… Всички приеха новината по еднакъв начин и знаем какво пожелаваха на собственика на зелените. А, то не беше бързо оздравяване. Защо е така аз лично нямам идея.Може би въпросният собственик може сам да се замисли. Ако слезе малко по-ниско и чуе хората и феновете може пък евентуално да се светне за какво става въпрос.

Сега всички медии ни занимават с неговата персона. Защо си мислят, че някой го интересува? Всъщност тези медии и тези, които пишат въобще не ги интересува нищо. Важното е да се угоди на шефа. Важно е той да е доволен, защото иначе… Едни си отиват, други идват.

Казват им мисирки, те се кикотят като девойка, на която за пръв път и бръкват под полата. Тя го чака с нетърпение, но за да не и кажат, че е …… с лек кикот казва “стига де..” Кавзат им олигофрени, те мълчат и казват “прав си шефе”.

Тези дни нонстоп ни занимават с личността на агата. Негово изявление, изявление на болницата, изявление на този, изявление на онзи. Честно казано това никой, друг освен вас не го интересува. И както знаете… или незнаете… Това не е журналистика.

В крайна сметка някой като е решил, че да си мисирка или олигофрен е добре аз какво мага да кажа. Давайте, и гледайте да не ядосате шефа.

Успех!

автор:

НЕ-СПОРТ