ВНИМАНИЕ! ДЪРЖАВАТА ИЗБРА ТЕРЕН ЗА НОВ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН В РАЗГРАД!!!!

August 22, 2019

Снимката е от https://www.capital.bg

Дотук само държавата си изпълни “задължението” за стадиона на “Лудогорец”

За съоръжението бяха отделени 5 млн. лв. публични средства, а няма и следа от обещаните от Кирил Домусчиев 20 млн.лв. инвестиция….

Браво на държавата! Защо Държавата обаче построи стадион на отбор без публика? За да може отбора от Разград да си играе в Европа и да си прави пари… Почвам да се чудя тази съпротива в България да има само един стадион  и той да е точно в Разград дали пък не е за пари, които отиват в посоки различни от футбола?

Второто нещо което идва на преден план с въпроса ЗАЩО? Защо Държавата не инвестира пари в стадион , който е в СОФИЯ, със сигурност има фенове. Защо премиера след някой измъчен хикс на националния обещава, че ще има нов стадино и после нищо? Защо упорито се дърпа към терени извън границата са гр. София? Защо да няма Национален стадион в центъра на София? Нали спорта е за хората? Да в момента дразни отцепено движение на мач между Славия и Вихрен Сандански и затворени булеварди при празен стадион, но и това си има своята логика. Да настройва хората, че там не трябва да има стадион!
То както е тръгнало държавата ще инвестира още 50 млн. в Разград и там да е новия национален стадион!
Сега се говори по цял ден как кандидат кмет на Пловдив бил с много добро сърце и давал пари за стадиона…. АРЕ СТИГА!
ЦСКА ИМА ПАРИ И ИСКА ДА ИЗГРАДИ НОВ ЕВРОПЕЙСКИ СТАДИОН, НА КОЙТО ДА СЕ ИГРАЕ ФУТБОЛ. ЗАЩОТО ДОКАТО НЯМА СТАДИОНИ БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО ЩЕ Е САМО СЪМНЕНИЯ ЗА УГОВОРЕНИ МАГОЧЕ, АГИТКИ И ТОЛКОВА. В ЕВРОПА ЩЕ ИГРАЕМ НА “КУКОВО ЛЯТО!” ….
БФС, СПИТЕ ЛИ? ЗАЩО НЕ ИСКАТЕ ДА ИМА ДРУГ СТАДИНО ИЗВЪН РАЗГРАД?