Когато спортните “новини” са синьо-зелени

March 25, 2020

Напоследък новините свързани с футбол са доста малко. Да не кажа никакви.Короната направо спря всичко.

Почти фалиралите сини се напъват за някакъв медиен интерес и запълват повече от половината медиино пространство с “новините” от синия клуб. Останалата част от т.нар. новини идват от Майкъла.

Георги Илиев беше голям футболист, но откакто стана анализатор нещо май забрави някои неща? Майкъла сега е “важен и уважаван” анализатор, който не спира да критикува ЦСКА. Като цяло няма лошо да критикуваш, но когато всеки път критикуваш едни и в същото време обясняваш едни други колко са еха… Манджата в един момент се пресолява. Големия футболист от близкото минало и “големия анализатор” няма да е първия, който е предал ЦСКА заради парите на агата, но все пак.

Не, че нещо, но все пак искам да напомня нещо на Майкъла. Преди да критикува ЦСКА за чужденци, за ЛОШО управление и разни такива глупости да вземе да си припомни къде беше до преди не толкова отдавна. Господин разбирача беше директор точно, когато ЦСКА фалира. Сега е наясно със всичко, а преди няколко години успя да фалира ЦСКА. Точно поради тази причина малко се съмнявам, че точно той е човека, който би трябвало да дава съвети за това как и какво трябва да прави ЦСКА. Г-н. Илиев, армейците не искат да фалират отново.Вашите съвети за ЦСКА са ми точно толкова адекватни, колкото тези на Лупи.

Майкъла е един от големите футболисти на армейците и няма да го коментирам повече, но пък това не означава, че ако се наложи няма да започна отново.

Другите “новини” през тези карантинни времена идват от сините от Герена. Честно казано с всички тези “новини” ми изглежда, че сините търсят малко медиино внимание. И благодарение на “фен номер 1” го получават.

Днес излезе “новина”, че отбора от бившото пасбище от догодина щял да играе само с българи. Това малко ми е като поредната партенка.

Йовов и Гинчев не случайно станаха директори в тотото.Не. че са лоши ама чак пък такива капацитети…. Ако се съди по това какви футболисти бяха тотото е чао.

Сега нещата уж са някакви, но септември ще са други, а сините отново ще измислят някакво оправдание за поредната държавна издръжка. Така е било, така и ще бъде. Те по друг начин не могат да съществуват.

Ще се намери начин да им се даде отново. До сега всички им плащаме данъци, такси и всичко свързано с кабриото. Свикнали сме с това и като се случи отново няма да се изненадаме. Така е било 100 години и най-вероятни така ще бъде.

А на това “само с българи”… Никой не трябва да му се връзва. Нека да изчакаме някой друг месец… Може да се изненадаме.

автор:

Симеон Димитров