Когато си слаб на терена търсиш други начини

April 20, 2020

 Кога дойде този на Герена, кога започна да мисли като тях? Автора на автогола на десетилетието в Холандия днес се е изказал меко казано идиотски. Ако си мисли, че с това си изказване е интересен много се лъже. Може да се е харесал на тези, които  в началото на 90-те от   милиционери станаха демократи,  махнаха тирето и Спартак от името си, удобно забравиха този факт, и го отричат с всички сили, но на никой друг.

 Спиерингс, световната звезда на автогола явно въодушевен от факта, че от началото на годината не  е бележил в собствената си врата е направил глупаво изказване. Много по-добре е да използва времето, което има за тренировки, отколкото за да говори глупости. Може пък да успее да си вкара още по-красив и ефектен автогол.

 Спортист, който не уважава съперниците си не е никакъв спортист. Спиерингс поне се е доказал като автора на един от най-красивите автоголове.  Може да е слаб футболист, но пък цял свят го знае заради ефектния му автогол.  А това му изказване въобще не искам да го коментирам. Когато си слаб на терена търсиш други начини…

 Кога дойде на Герена, кога придоби сините комплекси от ЦСКА?

автор:

НЕ-СПОРТ