КД 19 напомни за себе си в социалните мрежи и остана леко разочарован

КД 19 напомни за себе си в социалните мрежи и остана леко разочарован post thumbnail image

КД напоследък не играе много. “Феновете” на новият му отбор много-много не се интересуват от звездната му същност и той реши да напомни за себе си като се снима до статуя на космонавт от НАСА… Ако това е бил някакъв опит да се “заиграе” с феновете на ЦСКА определено не му се получи. “Хитовият” му фотос някак не впечатли армейците. Всеизвестен факт е, че армейците не обичат предатели.

За съжаление на Кирчо “хитовата” му снимка не събра “лайковете”, които очакваше. От новият му отбор направиха всичко възможно, но не получиха желаният резултат. Предателите не ги харесват, а другите се стимулират с кренвирши. Трябваше малко по-рано да се сети, че феновете със сандвичите не ги интересуват такива неща. Ако евентуално към всеки “лайк” беше предложил по един кренвирш можеше и да реализира повече харесвания и опитът му за “готин” ПР щеше да е по-добър.

Така стоят нещата КД. Малко лакомия, глупаво решение и бързо залязване… Свиквай, защото така стоят нещата… Ще те “харесват” единствено Петричев и няколко с кренвирши в уста.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Сините потъват и само “чудо” може да ги спасиСините потъват и само “чудо” може да ги спаси

До преди двадесетина дни сините шефове упорито отричаха, че някой им е пращал спонсори. Тити като го питаха вярно ли е той се сърдеше и обясняваше каква марка е отборът

Засилен интерес към фен артикулите отчитат от “националната кауза”Засилен интерес към фен артикулите отчитат от “националната кауза”

Клуба от Разград се похвали с повишаване на продажбите на фен артикулите на отбора. Въпреки принудителната пауза в първенството феновете на “каузата” са със засилен интерес към популярните фен артикули