КАКВО ПРАВИ ЦСКА ?

August 25, 2019

Пак да попитам… Какво прави ЦСКА? Срещу меко казано слаб, силно мотивиран, но слаб отбор, ЦСКА игра като че ли играе срещу Барса. Да, ама ЦСКА не трябва да играе по този начин. Друг е въпроса дали русенци биха се осмелили да игараят така срещу едни други отбори, на които собствениците им са спонсори на “А” групата или притежатели на ТВ правата… И от двете места тих бял Дунав взима левове… За този въпрос отговора е НЕ! С едни други бяха решили да се “надиграват” и получиха четири гола, с тези, които ги няма в рекламата на ефбет лигата излязоха с десет защитника. Резултата е ясен и всички са в еуфория от него. Парите са си пари. Резултата, обаче е такъв само и единствено заради ЦСКА. Груба грешка в защита…от халф. Май само Любко не видя, че Тиаго не може да е толкова назад. Както преди пробваха да го използват като крило. Тъпо и неефективно. Любко е голям и го е доказал, но май вече му е време за пенсия. Не може да имаш такива футболисти и по време на мач единствената драма да не е с колко гола ЦСКА ще победи.

За това пак ще попитам. Какво става с ЦСКА?

Ами, губи време. Губи титлата, защото пилетата, които се наричат орли едва ли ще направят грешна стъпка. От друга страна “помоления” финансов благодетел на тези от Подуене едва ли ще се навие на нещо малко. Нищо чудно да са новия шампиион като се вижда как вървят в тяхната лига. Другия вариант е да разрешат на “шефа” да купи там една земя с едни западнали бунгала и тогава може да се навие и на познатото на подуенските фенове второ място.

Пак, обаче идва въпроса за ЦСКА. Какво става?

Във “войната”, в която са ЦСКА не могат да си позволят да губят точки по този начин. И в този ред на мисли бате Любко трябва да е само добър приятел на Гриша Ганчев. Респект към Любко. Никой не може да му отрече треньорските постижения, но вече е време да даде път на младите. А ЦСКА има треньор като Христо Янев под ръка. Все си мисля, че той е човека, който ще свърши работа. Все пак Янев спечели купата с второразредни футболисти.

Всеки проект има своя край, но отбор като ЦСКА, не трябва да стои с кръстени ръце и да го чака. Може да го предизвика. А , за това трябва нов “генерал”. С подходящия генерал армията се вдига и мачка, а малките проекти си остават малки….и втори.

Равния тази вечер си беше изцяло по вина на ЦСКА. Не може при такова развитие на мача да го загубиш. Грешка. Един точен удар – един гол. Нелепо…Тъпо…Направо нямама думи какво точно е.

За това. Не трябва да се губи повече време.

Време е за нов “генерал”!!!

 

 

автор:

Симеон Димитров