И ЦСКА напред с победа

И ЦСКА напред с победа post thumbnail image

След “драмите” около националите и всичко останало дойде време за дерби. Странно е да се нарече дерби на първия срещу четвъртия ( в момента), но нито втория, нито третия искат да играят срещу “националната кауза”. Те и на другите в “А” групата не им се играе на 100% срещу отборчето на гела, но това е друг въпрос… Както е казал поета: “Едни не дават, други дават…” Ами как да играеш?

Истината е, че в този момент единствения отбор, който може да се опълчи на каузата е ЦСКА. Другите не искат. Затова, както и през последните години Армейците са единствения отбор позволяващ си да окаже съпротива на каптагоновите пилета.

Точно поради тази причина в неделя ще има дерби. Яко дерби! И този път ЦСКА ще спечели… Освен ако някой съдия не реши друго.

Не, че нещо, но в момента ЦСКА е най-класния отбор играещ в родната “А” група.

Няма смърфове, няма говеда, няма нищо. ЦСКА е единствения отбор, който може и ще свали “Армстронг хегемона”.

На 1.12. (след има няма няколко дни) всички на стадиона. Да подкрепим любимия си отбор. Да смажем гелосаната пасмина.

И накрая. За тези, които обичат да залагат на футбол – най-твърдата еденица е в неделя на Армията.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Акрапович започна тренировките в ЦСКААкрапович започна тренировките в ЦСКА

Първите тренировки на Акрапович в ЦСКА протичат с по-ограничен състав. Той е лишен от 7 състезатели, които отсъстват по различни причини от състава на ЦСКА. Петър Занев все още лекува

Комплексите на проекта от Разград нямат крайКомплексите на проекта от Разград нямат край

След като тези от Разград през годините привлякоха куп набедени звезди за много пари, а армейците взеха далеч по-качествени футболисти за много по-малко пари сега явно разградчани са сменили стратегията.