И ЦСКА НАПРЕД С ПОБЕДА…

October 30, 2019

Втори мач под ръководството на Крушич ЦСКА играе добре. Този път и победи. И то с доста изразителен резултат.ЦСКА знаеше какво иска и го постигна, а това, че игра без Турицов, Малинов, Бикел и другите контузени както и предположих не се отрази въобще. ЦСКА има добри футболисти и когато трябва те се включват добре.

Според мен в мача с Локо Пловдив ЦСКА игра малко по-силно, но загуби. Днес игра добре… Не колкото в Пловдив, но спечели.

Е, понякога става така. Футбола затова е интересна игра.Какво, обаче беше различното днес? Освен, че вкарахме четири гола имаше и малко феърплей. Съдията не беше решил да бъде главно действащо лице. Ако и срещу локото беше така ЦСКА щеше да спечели със сигурност. Но както и да е… Минало.

Важното е, че играем по-добре… По-важното е, че нещата със стадиона се движат в правилната посока.

И пак на днешния мач.

Днес ЦСКА игра… Победи с добър резултат и всички сме доволни.

Първата част завърши при нулево равенство. На футболистите на ЦСКА им беше трудно срещу 11 в защита, но през втората армейците се развихриха и рапердушиниха етърци.Може би и абсолютно заслужения червен картон за футболист на Етър малко помогна, но ЦСКА така или иначе щеше да победи. Явно с 10 етърци в защита беше по-лесно за ЦСКА….

Честита победа армейци… Чакаме следващия мач и следващата победа.

автор:

Симеон Димитров