И ЦСКА НАПРЕД С ПОБЕДА…

И ЦСКА НАПРЕД С ПОБЕДА… post thumbnail image

Втори мач под ръководството на Крушич ЦСКА играе добре. Този път и победи. И то с доста изразителен резултат.ЦСКА знаеше какво иска и го постигна, а това, че игра без Турицов, Малинов, Бикел и другите контузени както и предположих не се отрази въобще. ЦСКА има добри футболисти и когато трябва те се включват добре.

Според мен в мача с Локо Пловдив ЦСКА игра малко по-силно, но загуби. Днес игра добре… Не колкото в Пловдив, но спечели.

Е, понякога става така. Футбола затова е интересна игра.Какво, обаче беше различното днес? Освен, че вкарахме четири гола имаше и малко феърплей. Съдията не беше решил да бъде главно действащо лице. Ако и срещу локото беше така ЦСКА щеше да спечели със сигурност. Но както и да е… Минало.

Важното е, че играем по-добре… По-важното е, че нещата със стадиона се движат в правилната посока.

И пак на днешния мач.

Днес ЦСКА игра… Победи с добър резултат и всички сме доволни.

Първата част завърши при нулево равенство. На футболистите на ЦСКА им беше трудно срещу 11 в защита, но през втората армейците се развихриха и рапердушиниха етърци.Може би и абсолютно заслужения червен картон за футболист на Етър малко помогна, но ЦСКА така или иначе щеше да победи. Явно с 10 етърци в защита беше по-лесно за ЦСКА….

Честита победа армейци… Чакаме следващия мач и следващата победа.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Делиорманци искат пари от държаватаДелиорманци искат пари от държавата

 Изпълнителният директор на проекта тези дни обяви, че делиорманци ще борят кризата с държавни пари.  Разградчани щели да кандидатстват по правителствената програма известна като 60/40. Право за това им давал

Председателя на НКП опита да обясни ситуацията на ГеренаПредседателя на НКП опита да обясни ситуацията на Герена

Днес председателя Хиндлиян реши да обясни фактите и събитията от последната седмица около отбора от Герена. В едно дълго словоизлияние във фейсбук обясни и за писмата от вчера. Председателя държеше