И ти ли, Бруте?

May 26, 2022

Изводите след въпросите на феновете към Г. Ганчев и съответно отговорите на собственика на ЦСКА са точно това… И ти ли, Бруте? Или ако трябва да се перефразира: И вие ли, организирани?

След много години празни обещания от кой ли не най-накрая сагата със стадиона на ЦСКА май отва към своя край. Поне така изглежда от действията на спортното министерство и собствениците на ЦСКА… Вижда му се края, както се казва. Но пък, колкото по-близо на хоризонта е строежа на нов стадион, толкова повече стават атаките към армейците.

На фона на доброто, засега, развитие на всичко свързано със строежа на нова “Армия” това би трябвало да е новина номер едно сред армейските фенове и всичко друго да е на заден план. Да, ама не! Напоследък всички новини свързани със стадиона, не и без помощта на “обективните”, минават някак между другото. В момента на дневен ред при червените е “чистка”, въпроси, отговори, бойкот, организирани, собственици и така нататък…

“Обективните” с удоволствие отразяват всичко това, а в главни действащи лица неочаквано се превърнаха организираните фенове на ЦСКА. Случайно или не организираните скочиха на собствениците на армейците и пожелаха те да се оттеглят.

В опит да угоди, успокои или обясни Гриша Ганчев реши да отговаря на въпроси на феновете свързани с ЦСКА. Там надълго и нашироко собственикът на червените обясни защо, как, колко и всичко останало, което вълнуваше феновете. И общо взето всичко това не доведе до нищо. Въпреки всички факти, които собственикът на армейците изтъкна организираните продължават да искат махането на Ганчев. Защо го правят си знаят само те… Останалите предполагаме и следвайки събитията се досещаме за какво става въпрос. Организираните естествено не са всички фенове на ЦСКА, но пък тяхната гледна точка е по-интересна за отразяване от “обективните” и повече по вкуса на този или онзи.

Така ще е. Колкото по-ясно се вижда новата “Армия”, колкото вероятността ЦСКА да е по-силен е по-голяма, толкова по-силни ще са атаките… Понякога дори от “свои”.

Най-общо казано в момента ситуацията с организираните е “И ти ли, Бруте?”…

НЕ-СПОРТ