Искат ли да си ходят Отабор и Джеси от ЦСКА ?

April 11, 2020

Тези дни пак се заговори, че Отабор и Джеси ще си ходят от ЦСКА. Отабор е дал интервю на журналист от родината му, в което е казал, че иска пак в Англия, а Джеси пък гледал към Бешикташ.

Отабор може и да е добър футболист, но за изкараното време с червената фанелка никой не го видя това му качество. Според мен привличането му на “Армията” е една от много големите трансферни издънки. Може и да е добър в нещо, но от това, което показа на “Армията” това нещо не е футбол. От това, което видях от идващия от острова футболист се убедих, че става единствено да гони топките на тренировки и да разгрява вратарите. Уважение към Отабор, но не става за ЦСКА. Ако се махне от червените Отабор ще направи услуга и на ЦСКА, и на себе си… Няма да липсва на никого.

За Джеси същата работа. Едва ли някой ще тъжи за него. Не е лош футболист, но играта му зависи от настроението. Направи доста добри мачове, може и да има какво да покаже, но май на всички е ясно, че няма да го покаже на “Армията”. Един мач играе добре, а после пет мача може въобще да не покаже нищо. Честно казано такъв не трябва много на ЦСКА. Всеки път да се чудиш дали е в настроение и ще играе или не… Не си е работа.

Общо взето двамата няма да липсват на армейците въобще. В някой отбор с далеч по-малки претенции двамата може и да са звезди, но не стават за червените. Всички в ЦСКА трябва да им пожелаят успех в новите им отбори, а ако успеят и да им вземат някой лев ще е бонус.

автор:

Симеон Димитров