Има нещо гнило в цялата тази история с Гриша Ганчев

February 17, 2021

От край време тези, които искат да закрият ЦСКА защото им е трън в очите са много… Както и опитите това да се случи. Имаше един момент, в който май бяха решили, че са успели, но отново не им се получи. Точно, когато ЦСКА беше в най-тежкото си положение Гриша Ганчев се зае и изправи на крака гиганта.

Въпреки ударите отвсякъде Ганчев успя да направи силен отбор, който реално е единствената конкуренция на “националната кауза”. Под неговото ръководство ЦСКА ставаше все по-силен всяка изминала година.

В момента ЦСКА има шампионска селекция, която със сигурност не се харесва и притеснява проекта от Разград и всички останали, които просто мразят червените. Ако евентуално се случи да има феърплей ЦСКА може да стане шампион още тази година. В противен случай това ще се случи другата… Всъщност ако не се промени нещо и Ганчев не се върне по-правилно е да се каже щеше.. Дори със съдииска и всякаква друга помощ догодина на проекта щеше да му е много трудно да е първи.

Гриша Ганчев направи добра селекция, чакаше да види своя отбор шампион и изведнъж хвърли бялата кърпа… Много странно. Гледайки какво става според мен това не е било нещо обмисляно много време преди това. Поне преди това нямаше индикации, че Гриша Ганчев мисли да се маха от “Армията”. Най-малкото ако имаше такива планове нямаше да прави такава селекция.

Явно се е случило нещо, което набързо да го накара да зареже червените. Основната версия е декларацията не едни, които при идването на Ганчев не искаха да ходят на стадиона, защото “не били сигурни, че това е техния отбор”, а след това се опитват да са коректив… Дали когато отборът е стабилен и върви добре трябва да се правят подобни неща? Доколко това е правилно е въпрос на гледна точка. И “честните” са с големи претенции, но всички виждат какво точно се случва. Според мен гледните точки по въпроса, които ще чуем със сигурност ще са много и различни.

Виждайки цялата офанзива срещу ЦСКА последните години започвам да се съмнявам, че официалната версия е истинската версия. Дали писанието в социалните мрежи не е повод, а не причина за махането на Гриша Ганчев? Дали тези, които искат ЦСКА да го няма най-накрая не се качиха на правилния път? На този етап изглежа, че е точно така. В цялата тази история има нещо гнило… Лошото е, че в момента нещата не изглеждат добре за ЦСКА и много добре за всички, които ги мразят

Ясно е, че дори и Гриша Ганчев да се махне от ЦСКА отборът ще продължи да съществува. Въпросът е на какво ниво…

автор:

Симеон Димитров