Илич е пожелал три нови попълнения

December 22, 2022

ЦСКА в момента е на върха в класирането на “А” група и се оглежда за нови попълнения, които да го оставят там. Треньорът Саша Илич е пожелал 3 нови попълнения за втория дял на сезона, с които се надява армейците да триумфират с титлата в края на кампанията. Сърбинът е обяснил на ръководството, че няма нужда клубът да привлича цял куп нови играчи. Достатъчни са трима с висока класа. Той поискал подсилване в защита, халфовата линия и в нападение.

В някои медии се твърди, че армейците вече са договорили такива футболисти, а представянето им като играчи на ЦСКА е въпрос на време. Дори се посочиха и конкретни имена. Дали е така и тези играчи ще доидат на “Армията” предстои да видим. Засега няма нови и е видна идеята на ЦСКА да не взимат количество, а качество.

Стана ясно, и че армейците искат да вземат Гарсес с постоянен договор от януари. В момента той е на “Армията” под наем, а правата му се държат от бразилския Бруске. В контракта има клауза за откупуване на стойност 600 хил. долара сега и 650 хил. през лятото, но червените се опитват да свалят цената му. С оглед представянето на бразилеца това ще е трудна задача, но в крайна сметка нищо не пречи да се опита.

НЕ-СПОРТ