Играчите на ЦСКА имат сериозен проблем

December 5, 2023

Както вече стана ясно от “обективните” домусспорт медии една от звездите на ЦСКА Тобиас Хайнц има сериозен проблем с алкохола и казината. “Обективните” спортни медии тези дни ни запознаха надъго и нашироко с проблемите на един от най-добрите играчи на армейците. Това, обаче не е всичко. Голяма част от играчите на ЦСКА имат проблеми със спазването на режима. На някои вече леко им личи, а на останалите е въпрос на време да им проличи и играта им да се влоши.

Иван Турицов е станал страхотен фен на “Star trek”. Десният бег на ЦСКА толкова се е зарибил по емблематичната космическа сага, че напоследък почти по цяла нощ гледа сериала. Очевидци твърдят, че сутрин Турицов изглежда неадекватен и подпухнал. Освен всичко това напоследък отказва да тренира когато дават нвият епизод на любимият му сериал и дори си позволява да псува треньора когато го кара да го прави.

Друг любимец на червените фенове също има сериозен проблем. До скоро Дюкенс Назон бележеше непрекъснато. Напоследък нападателят на армейците загуби головата си форма. Това не е случайно и се дължи на факта, че семейството му вече е с него. Назон отделя толкова много време на малкото си дете, че почти винаги е изморен. Когато детето заспи го хваща жена му… Не можете да си представите как изглежда на сутринта.

Линдсет също има сероизен проблем. Той обича да свири с оркестрите по кръчмите. Предпочитанията му са барабанчетата и определено се справя добре. Това обаче не е целия проблем. Пролемът е, че той толкова обича да пазарува, че по цял ден обикаля моловете, а когато има “черен петък” или някакви намаления халфът дори няма желание да ходи на треноровки. В момента Линдсет бележи доста, но според различни източници от групи в социалните мрежи и форуми на червени фенове това е временно…

Друг играч на армейците с проблеми е младата звезда Християн Петров. Отново според източници от групи в социалните мрежи той се възполвзва от популярността си сред представителките на нежния пол. Освен това източниците твърдят, че Петров всеки ден си купува по една бутилка червено вино…

Източниците твърдят, че Марселиньо Каресао пие кафе… Но не какво да е кафе. Каресао пие двойно дълго кафе. Това според запознати означава, че играчът има сериозни проблеми с кофеина, които скоро ще окажат влияние. Дори може да се каже, че е пристрастен. Като се има предвид, че неговата страна граничи с Колумбия това според източниците със сигурност е проблем.

Очевидци са видели и капитанът на ЦСКА Амос Юга наскоро да яде нездравословен бургер с огромна порция пържени картофи. Фаетон и естрада също обичат огромни бургери. Това само по себе си е нещо, което професионален футболист не би трябвало да си позволява. Капитанът на армейците и двама то новодошлите звезди са безотговорни и определено имат проблеми с така наречените “джънк фууд”…

Според добре осведомени източници в ЦСКА има играчи, които ядат риба, зеленчуци, ориз, зърнени храни, хляб, месо… Това определено не е нормално. Кой нормален човек не яде пръжки, свинско, боб… Определено в тези хора има някакъв проблем.

Източниците продължават да събират сведения, но по всичко личи, че голяма част от играчите на ЦСКА имат проблеми с дисциплината и спазването на режима. Както се казва “трябва да играе тоягата”. Ако шефовете на ЦСКА са професионалисти на момента ще извадят играчите от първия отбор. Дисциплината винаги е била на ниво при червените, а сега е под всякаква критика. Ако армейците държат на нея редно е тези играчи да не играят срещу “хегемона” на България. Опция е и ЦСКА да излезе с юношите си срещу отбора от Разград. Някои тимове в “А” група вече го направиха и показаха, че са склонни да залагат на собствените си кадри когато е необходимо. По всичко личи, и че организираните фенове на червените няма да имат нещо против и ще подкрепят подобен ход на ръководството.

… Шефе, доволен ли си? Ако случайно си ми забравил банковата сметка ми пиши на лично…

автор:

Симеон Димитров