Ибрикчиите направиха всичко както трябва, но не успяха да спрат ЦСКА

October 3, 2021

Уж цесекаря Стойне Манолов и реферът Попов опитаха всичко възможно да спрат ЦСКА и да се харесат на агата, но не им се получи. Тази вечер армейците взеха така наречената драматична победа, но до нея се стигна единствено заради рефера и действията на Стойнето…

ЦСКА тази вечер не изигра най-силният си мач, но при нормални обстоятелства щеше да победи с два, три на нула “царете”. Не за друго, а просто защото разликата между двата отбора е огромна. С намесата на рефера, който свиреше всяко докосване на футболист на отборът от околовръстното до играч на ЦСКА силите малко се поизравниха. Това, обаче явно не беше достатъчно. Ибрикчиите желаеха армейците да загубят. Реферът реши да се намеси решително. Съдията Никола Попов реши да изгони Жеферсон с пресилен картон без дори да е направил нарушение. Дали се е повлиял от непрестанните подвиквания от трибуните от страна на Стойнето, Крушарски и още няколко от групичката подкрепяща Михайлов само може да се предполага… В този момент изглеждаше, че “царете” ще успеят да стигнат до нещо в мача.

Младенов, обаче не беше на това мнение. Йомов и Мухар се включиха перфектно и реално изработиха двата гола за победата на армейците. Дори вече армейците да бяха с намален състав… Заради единия стана първия гол, а заради другия падна и победното попадение… Малко драматично в последните минути на продължението на мача, но абсолютно заслужено за ЦСКА. Армейците взеха това, което заслужават късно в добавеното време въпреки съдията и всички останали. Това реално беше най-логичната развръзка на мача и въпреки всичко се случи.

ЦСКА си заслужи победата. Армейците контролираха случващото се на терена дори и с 10 души. Постигнаха поредната важна победа  и продължават да са непобедени в родното първенство… Въпреки “труда” на ибрикчиите.

… Чудя се кой е главният ибрикчия, защото напоследък претендентите са доста…

  • ибрикчия – в уикипедия пише какво е.

автор:

Симеон Димитров