Засилен интерес към фен артикулите отчитат от “националната кауза”

Засилен интерес към фен артикулите отчитат от “националната кауза” post thumbnail image

Клуба от Разград се похвали с повишаване на продажбите на фен артикулите на отбора. Въпреки принудителната пауза в първенството феновете на “каузата” са със засилен интерес към популярните фен артикули на отбора. Продажбите на кренвирши в Разград са се повишили чувствително и се увеличават с всеки ден, похвалиха се от клуба.

“Ето защо сме подготвили нови страхотни предложения за феновете”, които им дават възможност за избиране на различни видове кренвирши на добра цена. От клуба дори обмислят да пуснат в търговските мрежи зелени кренвирши. С целия този интерес феновете на лудогорските пилета показват и доказват, че обичат отбора си, и в кризата мислят за него. Въпреки, че не са на стадиона те продължават да купуват кренвирши.

Ръководството на “националната кауза” им благодари за всеодайността им към отбора.

автор:

НЕ-СПОРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Защо БФС не придвижва решението на ФИФА за приемствеността на ЦСКА към УЕФА ?Защо БФС не придвижва решението на ФИФА за приемствеността на ЦСКА към УЕФА ?

Мина доста време откакто ФИФА реши, че ПФК ЦСКА-София, трябва да се счита за спортен правоприемник на ПФК ЦСКА София. Това, което тези в БФС трабваше да направят много отдавна

Това е ЦСКАТова е ЦСКА

Вчера на летище София имаше повече фенове, отколкото на някои мачове в родната тото лига. Това е ЦСКА… Голям отбор и милиони фенове зад него. Това реално е нещото, което