ЖРЕБИЯ ЗА КУПАТА

ЖРЕБИЯ ЗА КУПАТА post thumbnail image

Изтегли се и жребия за купата на България. Е, ЦСКА не можа да се падне с 48 идиота , но… На всички ни се искаше . но се падна Арда. Е, каквото – такова. Минаваме през Арда.

Не мога да разбера обаче защо всички обясняват колко труден е жребият? Ей, на ЦСКА се падна Арда! Единственото качествено нещо в отбора от Кърджали е Стамен Белчев. Това , обаче едва ли ще стигне за нещо повече от загуба на Арда с добра игра. Жребий като жребий. В никакъв случай не труден. Труден жребий за ЦСКА би бил Ливърпул … или Баерен Мюнхен. Те, обаче не играят за родната купа. Затова жребия си е съвсем нормален. Победа , и чакаме другите.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Не разбирам цялата тази драма със звездата на Черно мореНе разбирам цялата тази драма със звездата на Черно море

Толкова много се изписа за опитите на ЦСКА да привлече “звездата” на черноморци Мартин Минчев, че направо не е истина. Такива неща се пишат за въпросния футболист, че имам чувството,

“НОВИНАТА”!…УЕФА разследва ЦСКА… (за една козирка става въпрос)“НОВИНАТА”!…УЕФА разследва ЦСКА… (за една козирка става въпрос)

УЕФА е направила финансова ревизия на ЦСКА. Ръководителите на футболната централа са учудени от големите разходи, които шефовете на ЦСКА са направили за наемането на скъпо платени архитекти и майстори.

Любо Пенев ли ще бъде новият треньор на ЦСКА ?Любо Пенев ли ще бъде новият треньор на ЦСКА ?

Тази вечер сигурно всички са видели, че Пенев не беше на скамейката на “царете’. Не той, а помощниците му водиха Царско село на “Армията”. Официалната версия е, че Пенев е