Е, не е ли любопитно

Е, не е ли любопитно post thumbnail image

Тити щял да ходи да веме акциите на вековниците от Дубай. Браво на Тити! Любопитното е как ще ги вземе.(?) Ще ги плати? Ще ги открадне? Ще ги вземе срещу услуга?

Нали тези акции струват някой лев? Как така еди кой си ще отиде да ги вземе ей така? Как този, който ги притежава при положение, че ги е платил как ще ги даде просто така? На какво основание всички искат Божков просто да си подари акциите на сините? Или въпросните акции просто са му били дадени от някой и сега този някой си ги иска обратно?

Нали все пак има някакъв процент акции, които не са собственост на Божков и ако евентуално се продадат ще дойдат някакви левове? Или просто тези, които имат акции чакат новия “собственик”, за да сруват повече?

Акциите на сините последните години се разнасят нагоре-надолу като тоалетната хартия в началото на грипната епидемия. Раздават се от ръка на ръка, ей така за спорта. Никой не споменава нищо за пари… Как така се взимат едни акции просто ей така?

Един приятел попита, а на мен ми стана любопитно.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

От ЦСКА все пак се надяват на 30% от капацитета на “Васил Левски”От ЦСКА все пак се надяват на 30% от капацитета на “Васил Левски”

До края на тази седмица армейците ще пуснат в продажба билетите за Лига Европа. Те ще са на цена от 18 до 36 лева. Преди да се случи това, обаче