Ей, лимонади!

March 30, 2021

Супер Любо стартира поредният си престой на “Армията” с шеги и закачки. Пенев е разведрил първото си занимание начело на отбора с доста лафове, един от които бил “Ей, лимонади”… Майтап да става.

Червените вече се готвят усилено за мачовете за купата и последните кръгове от първенството. Стана ясно, че Любо Пенев не харесва схемата 3-5-2, която е любима на Бруно Акрапович и ще я промени. Новият треньор  ще залага на по-нападателните 4-3-3 и 4-2-3-1. По този начин Пенев ще разчита много повече на атакуващите крила, които има в изобилие. Дано при него след като не трябва да се ангажират със защитни действия Кери, Синклер и останалите покажат това, което всички знаем, че могат.

Сигурен съм, че ЦСКА ще започне да играе много по-агресивно. Още повече,че в момента червените разполагат с необходимите за това футболисти.

Реално Пенев е един от най-добрите варианти за ЦСКА и силно се надявам този път историята да спре да се повтаря и Любо Пенев да бъде оставен да работи на спокойствие колкото се може по-дълго време. Ясно е, че още след първия по-кофти резултат много ще започнат да искат смяната му, но много се надявам този път ръководството да застане зад него.

Нека този път треньорът остане поне година… Поне!

Успех Любо!

автор:

Симеон Димитров