Едни говорят за футбол, други организират софри…

October 7, 2021

Интересни и любопитни факти публикуваха аматьорски клубове от пернишкия регион. Спортист (Драгичево) и Черногорец (Ноевци), публикувха интересни статуси във “Фейсбук” страниците си.

Ето какво написаха те:

“Останаха няколко дни до Конгреса. Едни ни посетиха и разговаряхме за футбол. Други организират софри – ядене и пиене на корем. Сметката за вчерашната среща в механа в известно заведение в с.Калище, в присъствието на ръководни личности на БФС, я плаща нашата федерация????. Плащат я клубовете, родителите, самите футболни привърженици, общините и държавата под една или друга форма. Докога ще се прави агитация от действащото ръководство с парите за футбол. С пари за нашите деца. Докога ще се яде и пие? Не се ли наядохте господа? Не свърши ли вашето пиянство? За да свърши, трябва клубовете да се осъзнаят. Не ни броят за живи след Конгреса през 2018г., но идва нов Конгрес – нови топки, мрежи, нови софри и нови обещания!!!!

А цифрите са ясни: аматьорските клубове за 13 години в Пернишко от 36 намаляха на 16. Ние направихме своя избор: Димитър Бербатов, а ВИЕ???? Не оставяйте съдбата си в чужди ръце, не бъдете следващата цифра от един изчезващ вид!!!!!”.

Едни говорят за футбол, а другите като няма какво да кажат организират софри… Там са по-добри…

НЕ-СПОРТ