Едни говорят за футбол, други организират софри…

Едни говорят за футбол, други организират софри… post thumbnail image

Интересни и любопитни факти публикуваха аматьорски клубове от пернишкия регион. Спортист (Драгичево) и Черногорец (Ноевци), публикувха интересни статуси във “Фейсбук” страниците си.

Ето какво написаха те:

“Останаха няколко дни до Конгреса. Едни ни посетиха и разговаряхме за футбол. Други организират софри – ядене и пиене на корем. Сметката за вчерашната среща в механа в известно заведение в с.Калище, в присъствието на ръководни личности на БФС, я плаща нашата федерация????. Плащат я клубовете, родителите, самите футболни привърженици, общините и държавата под една или друга форма. Докога ще се прави агитация от действащото ръководство с парите за футбол. С пари за нашите деца. Докога ще се яде и пие? Не се ли наядохте господа? Не свърши ли вашето пиянство? За да свърши, трябва клубовете да се осъзнаят. Не ни броят за живи след Конгреса през 2018г., но идва нов Конгрес – нови топки, мрежи, нови софри и нови обещания!!!!

А цифрите са ясни: аматьорските клубове за 13 години в Пернишко от 36 намаляха на 16. Ние направихме своя избор: Димитър Бербатов, а ВИЕ???? Не оставяйте съдбата си в чужди ръце, не бъдете следващата цифра от един изчезващ вид!!!!!”.

Едни говорят за футбол, а другите като няма какво да кажат организират софри… Там са по-добри…

НЕ-СПОРТ

Related Post

Държавна помощ за джиросаните. Епизод пореденДържавна помощ за джиросаните. Епизод пореден

Наскоро предишния собственик на отбора от Подуяне реши да им опрости три милиона лева. Как някой ей така решава да хариже такава сума само той си знае. Всички знаят какво