Евроидиотите и проекта продължават да творят “новини” за ЦСКА

Евроидиотите и проекта продължават да творят “новини” за ЦСКА post thumbnail image

 От към ЦСКА напоследък е доста тихо. „Честните и обективни“ медии на проекта без публика и Евроидиотите няма за какво толкова да пишат и започнаха да бълват глупости.

 За отбора от Делиормана няма какво толкова да се пише и „гелосаните“ обясняваха какви реконструкции са направили сините от Подуене. Всичко така беше представено, че все едно подуенци са похарчили милиарди за реконструкции. Темата за козирката явно им е болна, защото много пъти се отбелязваше, че отбора край сухата река е направил тренировъчни игрища с козирка. Браво!

Не в това е въпроса. Днес според доскоро уважавания саит Гонг, УЕФА е обявила ЦСКА за  „един от най-големите провали“ на Европа..

 Бре! Ти да видиш.

Абе, господа сини и зелени! Вече и малките деца знаят, че повече мразите ЦСКА, отколкото обичате проектите си. Спрете се, защото ставате все по-смешни и жалки.

Извадените от контекста думи на анализаторите на SKY SPORTS са нищо повече от едни „гръмки“ заглавия в  „честните“ ви медии.

 Истината е, че един от анализаторите докато коментираше Ливърпул вчера каза, че се случвало отбор, който на нова година е бил с 10 точки преднина да не стане шампион. И после даде за пример ЦСКА и Баерн. Според него има и други, но „тези са отборите, за които си заслужава да се говори“. Какво ви говори това господа проектанти? ЦСКА е отбор, който предизвиква интерес и в Европа.

 А сега да попитам. Кой отбор същите тези анализатори обявиха за евроидиота на Европа? Всички знаем. Отбора от Герена. Преди няколко години след глупоста на ПСЖ срещу Барса, сравниха ПСЖ с подуенци, но после всички бяха единодушни, че все пак „Идиота на Европа“ е отбора от Подуене. Така че „идиоти“ не се напъвайте да творите „новини“. Във вашите очи може и да изглеждат готини. Може да си купите всички спортни медии в България,да се величаете и да си  измисляте „новини“ за врага, но вече всички можем да гледаме SKY SPORTS и разбираме какво говорят хората по телевизора…

 Толкова за ЕВРОИДИОТИТЕ.

А сега за зеления проект, който последните години е най-големия консуматор на кремвирши.

 Пак същите тези анализатори скоро заявиха, че проекта като срещне отбор на или малко над средното ниво от Европа получават по 6 (шест) гола. „Имат амбициозен собственик, който иска да ги направи гранд като ЦСКА, но не му се получава“. С две думи проекта ще си остане проект и никога няма да достигне нивото на ЦСКА. Това в момента е временно.

Фактите са такива.Големите ги знаят всички, а малките са си малки… проекти. Може и да ви боли господа евроидиоти и проектанти, но колкото и да се напъвате ще си останете „евроидиотите“ и „проекта“.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Когато си измислен хегемонКогато си измислен хегемон

Ден преди мача за суперкупата на България “фирмата организира посещение на финала” за “верните фенове” на проекта… Безплатно… С осигурен транспорт и хапване на любимите на “феновете” на проекта кремвирши.

Останете си у дома. Всичко ще свърши по-бързо и футболът ще се върне в ежедневието ниОстанете си у дома. Всичко ще свърши по-бързо и футболът ще се върне в ежедневието ни

Тази карантина идва в повече на всички, но за съжаление няма друг начин. Нямам идея вече колко дни съм си в къщи. Вече имам чувството, че е прекалено дълго. Дори