Евроидиотите и проекта продължават да творят “новини” за ЦСКА

January 8, 2020

 От към ЦСКА напоследък е доста тихо. „Честните и обективни“ медии на проекта без публика и Евроидиотите няма за какво толкова да пишат и започнаха да бълват глупости.

 За отбора от Делиормана няма какво толкова да се пише и „гелосаните“ обясняваха какви реконструкции са направили сините от Подуене. Всичко така беше представено, че все едно подуенци са похарчили милиарди за реконструкции. Темата за козирката явно им е болна, защото много пъти се отбелязваше, че отбора край сухата река е направил тренировъчни игрища с козирка. Браво!

Не в това е въпроса. Днес според доскоро уважавания саит Гонг, УЕФА е обявила ЦСКА за  „един от най-големите провали“ на Европа..

 Бре! Ти да видиш.

Абе, господа сини и зелени! Вече и малките деца знаят, че повече мразите ЦСКА, отколкото обичате проектите си. Спрете се, защото ставате все по-смешни и жалки.

Извадените от контекста думи на анализаторите на SKY SPORTS са нищо повече от едни „гръмки“ заглавия в  „честните“ ви медии.

 Истината е, че един от анализаторите докато коментираше Ливърпул вчера каза, че се случвало отбор, който на нова година е бил с 10 точки преднина да не стане шампион. И после даде за пример ЦСКА и Баерн. Според него има и други, но „тези са отборите, за които си заслужава да се говори“. Какво ви говори това господа проектанти? ЦСКА е отбор, който предизвиква интерес и в Европа.

 А сега да попитам. Кой отбор същите тези анализатори обявиха за евроидиота на Европа? Всички знаем. Отбора от Герена. Преди няколко години след глупоста на ПСЖ срещу Барса, сравниха ПСЖ с подуенци, но после всички бяха единодушни, че все пак „Идиота на Европа“ е отбора от Подуене. Така че „идиоти“ не се напъвайте да творите „новини“. Във вашите очи може и да изглеждат готини. Може да си купите всички спортни медии в България,да се величаете и да си  измисляте „новини“ за врага, но вече всички можем да гледаме SKY SPORTS и разбираме какво говорят хората по телевизора…

 Толкова за ЕВРОИДИОТИТЕ.

А сега за зеления проект, който последните години е най-големия консуматор на кремвирши.

 Пак същите тези анализатори скоро заявиха, че проекта като срещне отбор на или малко над средното ниво от Европа получават по 6 (шест) гола. „Имат амбициозен собственик, който иска да ги направи гранд като ЦСКА, но не му се получава“. С две думи проекта ще си остане проект и никога няма да достигне нивото на ЦСКА. Това в момента е временно.

Фактите са такива.Големите ги знаят всички, а малките са си малки… проекти. Може и да ви боли господа евроидиоти и проектанти, но колкото и да се напъвате ще си останете „евроидиотите“ и „проекта“.

автор:

Симеон Димитров