Драмите на “Герена” нямат край

January 23, 2020

Голяма драма в  Подуяне тези дни.Голям стрес, голямо напрежение. Ще фалират ли сините? Няма ли? Ще спре ли лотарията да дава? Няма ли? Ще даде ли отново нещо държавата? Няма ли? Драмата стана още по-голяма след като днес се разбра, че две фирми ще съдят отбора от Подуяне за 6 милиона лева. Както се казва „хайде честито“!

  От Герена заявиха, че без „Национална лотария“ отбора от Подуяне щял да фалира. Стига бе! Дали? Аз бих казал, че без намесите на държавата досега подуенци да бяха фалирали отдавна. Сега предстои да видим какво ще се случи. Ще им назначат още един „собственик“? Ще „помолят“  фирмите да не ги съдят? Ще им опростят дълговете?

 Каквото и да се случи обаче, „сините“ фенове могат да са спокойни. ЦСКА ги има. Ще има кого да мразят.

 Ами общо взето, както стоят  нещата май добър вариант е  всички свързани по някакъв начин с отбора от Подуяне да се вземат в ръце и да започнат да търкат билети. Колкото повече, толкова по-голям шанс за успех. Повече билетчета, повече левчета за „спасителя“ и евентуално за отбора. Едно шефче на сините заяви, че им трябвали милион и половина  на месец. Ами ако всички търкат билетчета ще успеят. Всички пред лафката със стотинка за търкане в ръка…

 Или да чакат отново държавна намеса. За кой ли път…?

 Третия вариант … След Божков идва професор Томов… Е, и това е вариант.

Автор:

Симеон Димитров.