До кога бе …..?

August 16, 2019

Умишлено не написах нещо след вчерашния мач , защото щеше да е грозно… Трябваше да сложа точка не 18+ , ами сигурно поне 25+…. Все още съм ядосан на всички тия простотий и се чудя; До кога?

До кога малки, продажни човечета ще се ебавате с футбола? Ясно е, че за вас всичко е пари, но за нас, феновете е начин на живот. И когато някакви корумпирани, долни утрепки започнат да се ебават става гадно (много меко казано). УЕФА е ясно, че е мафия. Продажни и пияни ( и такива, ‘дето ги мъчи ишиаса) типове, които грам не ги интересува футбола. И в тоя ред на мисли се замислям. Винарките дали са се разсеяли от около главите на шефовете в БФС , та евентуално да вземат да направят нещо за българския футбол. Или щом “националната кауза ” е ОК , значи всичко е ОК. Да, ама – не!

ЦСКА , най-титулования български отбор за втора поредна година отпада по един и същ начин от европейските турнири . Колко са европейски ,след като участват отбори от Израел е друга тема…. Всичко е пари за тия корумпирани човечета.

Хайде стига вече. Започва да омръзва. Не може и не трябва футбола да е такъв. В България “свикнахме” с проекта и с алкохплния делириум на някои хора , ама в Европа. Прекалено е.Не може и не трябва да се свири по такъв начин. Дори собственика на отбора да е от изпълкома на мафията , някой пиандурник или отбора да е “любимец” на меката на корупцията. Не , че нещо за УЕФА , ама май повечето са разследвани за корупция. Дори и шеф ли е бивш ли е …. Кой го знае бившия много добър халф на петлите.

И да се върнем на ЦСКА. Ние сме много по-големи от всички вас. Опитаха да ни унищожат. Опитаха какво ли не. И още опитват , но трябва да се знае ЦСКА е много повече и много по-голям от всички вас малки продажни мишки. ЦСКА го има , ще го има и ще се изправи още по-силен догодина. А , вие няма да ни спрете и после най вероятно ще говорите за прокоби или ще ни гледате от затвора. ЦСКА ЗАВИНАГИ. По-големи и по-силни