ДомусСпорт, чичката от Пловдив не е култов

ДомусСпорт, чичката от Пловдив  не е култов post thumbnail image

В миг на някакво странно вдъхновение един чичка заля медиите на шефа с простотия по адрес на най-титулования клуб в България. Честно казано не мога да разбера колко ниско трябва да паднеш за да угодиш на когото трябва.

ДомусСпорт наричат изказванията му култови… Какво култово има в приказките на един подпийнал чичка, който използва своите пет минути слава да го дават по “телевизора” ? Аз лично не виждам друго освен простотия и заяждане на дребно.

Преди да говори за тирета, лицензи и други такива простотии нека този човечец си спомни неговият отбор по какъв начин влезе в “А” група и с кой лиценз играе.

Преди да говори за червени лумпени по трибуните нека погледне феновете на собственият си отбор. Ще каже ли хвърлянето на камъни по вратаря на противниковия отбор какво е?

Единственото вярно нещо в изказването му беше, че са “марка 500 бетон”. “Забъркват бетона” и единственото, което правят е да рушат играта на другите… Друго не могат.

Шефчето на смърфовете явно е решил, че неговия отбор е голям… Нищо подобно. Те са просто една пловдивска версия на отбора от крайния квартал на София. Може би заради това шефа е един от “богатите фенове”, които дават левове за сините.

Ами, колкото и да опитвам не виждам нищо култово в злобните изказвания по адрес на ЦСКА, които са любезно тиражирани от ДомусСпорт. Ако те мислят така, то това си е за тяхна сметка. Чудя се колко ниско могат да слязат, за да угодят на когото трябва.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Феновете се обединяват в името на футболаФеновете се обединяват в името на футбола

Привържениците на няколко футболни отбора се обединяват в името на българския футбол. Феновете ще бъдат пред НДК на 12-ти за да подкрепят Бербатов. Ето какво публикуваха в мрежата с надежда

“Отбора на народа” май ше го закъса още повече“Отбора на народа” май ше го закъса още повече

Отборът от “Герена” очевидно ще има доста проблеми след раздялата си с Хубчев и помощниците му. Те явно не се трогват от силните думи на сините шефове за “отбора на

ЦСКА представи отбора за новия сезон и загубиЦСКА представи отбора за новия сезон и загуби

ЦСКА загуби последната си контрола преди началото на тото лигата, а преди нея армейците представиха своя отбор за новия сезон. Не мисля, че трябва да се правят някакви драми от