ДомусСпорт, чичката от Пловдив не е култов

September 29, 2020

В миг на някакво странно вдъхновение един чичка заля медиите на шефа с простотия по адрес на най-титулования клуб в България. Честно казано не мога да разбера колко ниско трябва да паднеш за да угодиш на когото трябва.

ДомусСпорт наричат изказванията му култови… Какво култово има в приказките на един подпийнал чичка, който използва своите пет минути слава да го дават по “телевизора” ? Аз лично не виждам друго освен простотия и заяждане на дребно.

Преди да говори за тирета, лицензи и други такива простотии нека този човечец си спомни неговият отбор по какъв начин влезе в “А” група и с кой лиценз играе.

Преди да говори за червени лумпени по трибуните нека погледне феновете на собственият си отбор. Ще каже ли хвърлянето на камъни по вратаря на противниковия отбор какво е?

Единственото вярно нещо в изказването му беше, че са “марка 500 бетон”. “Забъркват бетона” и единственото, което правят е да рушат играта на другите… Друго не могат.

Шефчето на смърфовете явно е решил, че неговия отбор е голям… Нищо подобно. Те са просто една пловдивска версия на отбора от крайния квартал на София. Може би заради това шефа е един от “богатите фенове”, които дават левове за сините.

Ами, колкото и да опитвам не виждам нищо култово в злобните изказвания по адрес на ЦСКА, които са любезно тиражирани от ДомусСпорт. Ако те мислят така, то това си е за тяхна сметка. Чудя се колко ниско могат да слязат, за да угодят на когото трябва.

автор:

Симеон Димитров