Докога “Диема спорт” ще ни “цака с топла бира” ?

April 10, 2020

 Вирусът, който върлува напоследък спря спорта и футбола в света.  Без актуални спортни и футболни състезания  платените спортни канали   премахнаха таксите и станаха безплатни, докато трае това положение. Всъщност направиха го всички без един. „Диема спорт“ запази таксите си непроменени и сега на практика взима пари на абонатите си без да им предоставя услугата, която би трябвало.

 Преди време спортните телевизии на Домусчиев вдигнаха таксите заради  футболните първенства, които излъчват. Сега, обаче футбол няма, а такса има. Реално сега се плаща на „Диема спорт“ за да се гледат мачове от миналата година. Телевизията си прибира всичко от абонатите без значение дали показва нещо или не…Или просто казано алчният собственик на диемата  ни „цака с топла бира“.  Е, докога така ще ни цака с топла бира? Може би разчита на търпението на българите, но нека не забравяме, че колкото и да е голямо, то не е безгранично. Ами ако извднъж всички се откажат от услугите на алчния собственик на „Диема“?

  Предлагам на тези в спортната телевизия да помнят как един спортен вестник спря да съществува заради фенската „любов“ и да имат едно наум. Феновете могат и ако решат ще го направят.