Днес се теглиха жребии, а дали има лицези никой не казва

June 15, 2022

Днес се изтеглиха жребиите за ЛК и родната “А” група. Отборът на “супер” Мъри участва и в двата, а интересното е, че жребий имаше, но пък тези от БФС още не са обявили кои отбори взимат лицензи за новия сезон. До този момент всяка година лицензите се обявяваха доста преди жрребиите, но този път веселата компания от Бояна нещо се отплесна. Това по принцип не би трябвало да учудва никого. Все пак тези от БФС почти винаги нещо се отплесват и не правят нещата както трябва да са.  Този път обаче е малко по-различно. Мълчанието на футболния съюз по въпроса за лицензите и участието на сините в жребиите за Европа и “А” група оставя едно такова усещане за нещо не както трябва… Усещане, че приятелят от 40 години опитва да измисли вариант отборът, който го задържа на власт да получи лиценз.

На всички е известно, че за отборът от Подуяне вноските към НАП не са преоритет. Чухме и изказването на шефът на агенцията по приходите, който каза, че сините не покриват задълженията си така, както би трябвало да го правят. Известни са и задълженията към Насиру… Та, защо още не са обявени отборите с лицензи за “А” група и Европа? Тези от БФС се чудят как да обяснят лиценза на сините или още празнуват трите точки на националите?

Като изключим “драмите” с лицензите днес жребият отреди сините да се изправят срещу ПАОК в Лигата на конференциите. В родната “А” група, в първия кръг, вековниците са гости на Футболен клуб централен спортен клуб на армията 1948.

НЕ-СПОРТ