ДК си затвори очите за Лудогорец… ЦСКА отново с най-голямо наказание

May 23, 2023

Дисциплинарната комисия обяви наказанията след кръга и “случайно” се оказа, че ЦСКА ще трябва да плати най-голямата глоба. Това само по себе си не е някаква новина. Не е и нещо ново, че когато става въпрос за армейците ценоразписът е друг, а наказанията значително по-тежки от на останалите. Примери много…

От това, което тези, които раздават глоби и наказания днес обявиха се вижда, че проекта на човека е глобен символично “от кумова срама”. Никъде не се споменава поведението на евро Моци. Никъде не се обелва и дума за грозните сцени на края на мача. Тогава шестимата преяли с кремвирши “фена” решиха да се правят на ултраси и замеряха с различни предмети футболистите на ЦСКА, които се прибираха в тунела. За всичко това има достатъчно доказателства и видео материали, но пък тези от Дисциплинарната комисия не пожелаха да ги видят и не посмяха да наложат наказание.

Без коментар е и наказанието на Ботев Пловдив, което е близо 5 пъти по-малко от това на армейците.  Нищо, че феновете на канарчетата нахлуха на терена, събличаха футболисти и вилняха.

За сметка на това армейците са наказани за всичко, за което са се сетили тези от комисията… Май единственото, което тези от дисципа са пропуснали е да лепнат едно наказание, че ЦСКА и феновете са с червени фланелки, но пък има време…

И този път тези от Дисциплинарната комисия измислиха вариант. Наказаха леко “хегемона” и сега с нищо не можеш да ги пипнеш… Има ли наказание за проекта от Разград? Има. На някой може да му се стори малко, но в крайна сметка това е въпрос на гледна точка, а тази на дисципа е, че наказанието е достатъчно… Добри са ! Респект!

автор:

Симеон Димитров