Директор, акции,спонсор, Герена, Тити…

May 4, 2020

 Голяма драма в синьо. Ще има ли нов собственик, няма ли? Ще даде ли Божков акциите, няма ли? Ще ходи ли Тити до Дубай, няма ли?

 Директора Колев говори на дълго и на широко и общо взето не каза почти нищо съществено. Да говориш толкова и да не кажеш нищо си е направо изкуство. Колев е добър. Признавам му го… Синята водка, виртуалните билети, дарителскатата кампания и другите идеи за спасяване на вековниците не дали очакваните резултати… Ако не бяха пуснали водка, а нещо друго щеше да има по-добри резултати, но както и да е.

 От цялото говорене в едно спортно шоу по радиото стана ясно, че ситуацията в отбора от Подуяне била много тежка. Щял да дойде някой да оправи сините, но не се знае кой и кога.Щели да направят нещо, но не успели. Искали да вземат купа, но не им се получило… Ама това вече си го знаем.

Все пак от днес има и новина.  Божков е готов да даде акциите, а Тити щял да отиде до Дубай да ги вземе. Какво ще ги правят след това въпросните акции не стана ясно. Реално няма как да е ясно на Колев, защото той явно няма представа на кой ще ги набутат сега. Евентуално сините ще  имат  нов собственик . Той евентуално ще дойде от лятото…А , до тогава? Левове от къде?  В този ред на мисли ми е много интересно как сините ще вземат лиценз за тото лигата, но това е леко риторичен въпрос…

 Започнаха да се спрягат двама кандидати за акциите, но проблема е, че двамата нямат необходимия капитал за издръжката на закъсалия столетник, затова кампаниите сред феновете ще трябва да продължават. На всички в синьо им е ясно, че това не е опция. Може би  заради това директора на подуянци обяви, че всички шефове и треньори ще подадат оставки … Ще трябват и спонсори, но за да дойдат трябва правилния човек да ги „покани“.

  Общо взето след един куп празни приказки ей  така между другото стана ясно, че отбора на всички власти  очаква държавата със своите механизми и начини да насочи спонсори към Герена. Възможността да се наливат левове от държавния тотализатор все още я има…“ Това е отворен въпрос“, а новоизлюпения директор Йовов е на полусъединител…

 Обобщено накратко всички на Герена чакат отново държавата да им даде. Този филм вече сме го гледали… Нищо ново.

автор:

Симеон Димитров