Две истини по един и същ въпрос

March 10, 2023

На теория в две различни реалности едно и също нещо може да се развие по различен начин. Например в едната реалност за играчи на сините да е имало оферти за 6 милиона лева, а в другата не. Така по принцип за едно и също нещо би могло да има две различни версии и всяка от тях да е вярна… Във всяка реалност по една истина.

Напоследък при сините от Подуяне често се случва по един и същ въпрос има по повече от една истина. Всеки от ръководните органи си организира собствена пресконференция и си казва неговата истина, която няма почти нищо общо с истината на другите. По принцип не е лошо, но проблемът за тях е, че не са в различни реалности…

Така и не стана ясно разсрочени ли са задълженията на сините към НАП или не. Според собственикът на сините са разсрочени, а според приходната агенция не са. Сега пък не е ясно играчите, които са стрували 0 лева дали са станали 6 милиона. Две са и истините по въпроса отказали ли са закъсалите вековници многомилионни трнсфери или не.

На пресконференцията вчера собственикът на сините заяви: “Лъжа е, че съм отказал над 6 милиона. Никога такива предложения не са идвали за такава суми”. Според Мъри пък нискоразредните аматьори, които е взел преди известно време за нула лева в момента струват 6 милиона. На неговата си пресконференция Мъри каза: “Имахме предложения и оферти за играчи. Казах го вече. Това е моята истина за случаите”. Според треньора има документи, доказващи правотата на думите му. Накрая заяви, че няма да присъства на пресконференцията във вторник, която Сираков обяви… Дали Мъри нещо се е разсърдил не е ясно, но пък истините по този въпрос станаха две.

Преди няколко дни на директорската пресконференция Ивков обяви, че собственикът е стопирал продажбите на играчи за значителни суми. Както стана ясно и тази истина е противоположна на истината на собственика, а това по един или друг означава, че и тук има две истини по един и същ въпрос…

Че има някакъв проблем между синьото ръководство е видимо. Това, за което трябва да се притесняват сините фенове обаче са повечето от една истина по едни и същи въпроси. Това обикновенно означава, че някой лъже…

Възможна опция е някой от сините шефове вече да е в друга орбита и реалност и там истината да е такава, каквато казва. Тогава варианта с двете истини е възможен… Всяка реалност със своята истина.

Единствената истина, която е валидна за всички сини реалности са призивите към феновете да дават левове… Идва време за заплати….

автор:

Симеон Димитров