ШЕФОВЕ, КОНГРЕСИ, ДАЛАВЕРИ И ТЕЗИ ТРИ НЕЩА

November 20, 2019

Мина месец откакто “помолиха” Михайлов да подаде оставка. И какво се случи от тогава? В общи линий нищо. Наужким има някакво разследване за корупция, което скоро ще се забрави и бате Гошо смени Бала като треньор на националите. В общи линии това са промените. Нито има промени в изпълкома, нито има дата за конгрес. Нищо! То и конгреса не е сигурен след като Лечков подаде жалба в съда и заяви, че щял да си кара мандата. Или това е по-скоро начин да се забавят нещата колкото се може повече. И защо не? Като идват толкова левове от ФИФА и УЕФА. Кой иска да ги изпусне?

Тези дни из медиите излязоха интересни неща за харчовете на футболната ни централа.В dsport се появи информация, че топките, с които се играят мачовете в родната тото”А” група са брандирани с логото на полската Екстракласа. А тези топки бяха представени на специална пресконференция преди началото на сезона.

Друго скандално разкритие направиха БТВ. Оказа се, че БФС е купило екипи за всяко пето момче в България от афганистанска фирма. Че са купили толкова екипи е добре.Колко от тях са стигнали до децата е друг въпрос. Лошото е, че българският представител на италианската марка екипи дава по-ниска цена.

Ами защо да не искаш да си шеф на БФС?

Единия иска да е в далаверата, а направилите преврата може би искат по-добър процент.

Явно футбола е нещото, което най- малко интересува страните в тази интрига. Това, че сме на дъното май никой не го интересува. За тях няма никакво значение.

автор:

Симеон Димитров