Господин СМ, срамна работа няма. Има срамни постъпки… Предателите са си предатели

September 21, 2022

След паузата за националните отбори на ЦСКА предстои да срещне проекта от Разград и по познат вече начин изведнъж всички спортни медии стартираха атаките към червените. Това разбира се не е нещо ново, но вече започва да омръзва. Преди всеки мач срещу бистричани, разградчани, подуенци или някой важен в Европа всеки път е едно и също… Всички “обективни” спортни медии като под команда започват да обясняват колко зле е ЦСКА, как отборът се управлява зле от  Гриша Ганчев и как той трябва да се махне. Бивши играчи на червените, разни “загрижени” ветерани и много”обективни” спортни капацитети се редят на опашка пред вратите на сайтовете на шефа да говорят за “лошото управление”, за “селския манталитет”, за “лошата селекция” и най-важното и основно във всяко тяхно изказване – махането на Гриша Ганчев.

Всеки път се чудя в качеството си на какви разни служители на други отбори говорят за “лошото управление” на Ганчев в ЦСКА… Излизат на пресконференция и вместо да коментират собствените си проекти и отбори, те говорят колко е лошо Ганчев да е в ЦСКА и как трябва час по-скоро да се махне и ЦСКА да стане един и обединен… Така и сега. Един директор в един проект взе да говори за каузи, любов, обединение и подобни глупости. За сведение на Оперативният директор на бистричани ЦСКА е един. А, за въпросното обединение мога само да му кажа, че няма как да обединиш нещо с нищо.

Срамна работа господин СМ както казвате няма. Има срамни действия. Срамно е играчи станали големи заради ЦСКА в момента заради една заплата да правят това, което правят. Аз съм сигурен, че дори и бившият играч на ЦСКА и настоящ Оперативен директор на един футболен проект е наясно, че това, за което говори няма как да се случи в България. Има места, на които подобен модел работи, но не и тук. Няма как феновете и “легендите” да издържат и управляват отбор. Примерите вече са много. Пловдивчани решиха да го правят и едва не фалираха. Тези от Подуяне уж го правят, но всички знаем, че не заради феновете се държат над водата. А  “легендите”, които ги интересуват само нулите след първата цифра въобще няма да ги коментирам. “Легенди” като тези, които са в Бистрица или Разград  доказано предпочитат да взимат и не обичат да дават. Точно заради това, това предложение е един вид “хора, дайте да затрием ЦСКА и да оставим “хегемоните” и подуянци на спокойствие”… Имаше един момент, в който “загрижените” за бъдещето на ЦСКА “легенди” и ветерани говореха не толкова хубави неща за проекта на спонсора на “А” група. След това изведнъж си смениха мнанието на 180 градуса и се оказаха на работа при спонсора.

Няма да напомням и на “легендите” СМ и ЛП какво говореха за разградчани, бистричани и тези, които ги управляват, когато бяха част от ЦСКА. Защо или по-точно как им се промениха възгледите няколко месеца след това всички знаем… 00000 … А за приказките “дадох живота си за ЦСКА” отново всички са наясно, че без ЦСКА тези бивши играчи на армейците щяха да са никои. Като играчи са дали много на ЦСКА, а феновете никога няма да забравят някои от тях, но реално на тях ЦСКА им е дал всичко… Те са това, което са, заради ЦСКА. И въпреки всичко феновете, които обичат ЦСКА не могат и няма да простят това, което тези бивши играчи на армейците правят в момента… Така стоят нещата! И всички “загрижени” за армейците “легенди”, “фенове”, ветерани и там подобни трябва да го разберат. И когато ги наричат предатели да не се сърдят и обиждат защото реално тези наистина са такива… Не е приятно, но е така.

Всички тези ветерани и “легенди”, които в момента толкова усърдно говорят из спортните сайтове какво ли не от името на еди кой си никога не са помагали на ЦСКА… Няма и да го направят. Всички знаят и, че ако се наложи няма да издържат отбора…  ЦСКА няма нужда от такива “легенди”, ветерани, “фенове” и разни други “загрижени” за отбора. Те са направили своя избор и са там, където са. Нека си гледат тяхната работа и да не се месят в работите на ЦСКА…

А как ще ги наричат феновете, които обичат ЦСКА ще си решат самите те.

Все пак предателят си е предател… Колкото и да се сърди, че го наричат така.

автор:

Симеон Димитров